Bugüne kadar çok uçak görmüşsünüzdür, ancak eğer bu konularla yakından ilgili değilseniz Avro Canada'nın VZ-9 Avrocar adlı garip uçağını görmediğinize eminiz. Aşağıdaki fotoğrafta görmekte olduğunuz garip araç, 1959'da üretilmiş bir askeri uçak. Disk şeklindeki garip uçak, ABD'nin askeri projelerinden biriydi ve o dönemden bugüne pek gündeme taşınmadı. Özellikle 2012 kıyamet teorilerinin ardından epey gündeme gelen UFO'ların birçoğunun disk şeklinde olduğunu düşündüğümüzde, akıllara bu tip askeri projeler geliyor. Bu doğrultuda aklımızdan geçen soru şu oluyor: "1959 yılındaki teknolojiyle böyle bir uçak üretilebiliyorsa, o günden bugüne inanılmaz yol kat eden askeri teknolojilerle neler üretilebilir?" Konu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyoruz sevgili Techno-Labs takipçileri.
benim fikrim bu konuda o zamanda bu teknolojı vardı günden günede geliştirdiler ama bi takım tabaka tekelinde kaldı ve öylede kaldı süre gelen süreçlerde biz sadece, onlara göre sıradan insanlara yani uyumamızı vede sadece korkularla beslenen insan toplulukları yarattılar medya yani tv ile bunları beynımıze kazıdılar elit tabaka ve alt tabaka oluşturuldu bundan kasıt 2 si arasındaki farkı görüp alt tabakanın suc islemesine terörü yarattılar bu sayede okullarda ise gerçek olmayan tarihleri beynimize kazıdılar hep kandırıldık heppp uyutulduk bu zaman zarfında ise bu teknoloji hat safaya ulaştı bunu başardılar..bizim gördüğümüz teknolojının nerdeyse 50 yıl ilersinde bir teknolojıye sahipler yakın tarıhte ise olacakları ben bile kestiremiyorum ama savaş kapımızda onu biliyorum ALLAH yardımcımız olsun...