Bu çağrılara Dikkat

Konu, 'Gsm Oparatörleri' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Kontörlerinize ve dakikada 50 dolarınıza veda etmek istemiyorsanız DİKKAT!
    +359 +393 alan kodu ile size çağrı atarlar sasakın açmayın ve geri aramayın kontürlerinize ve dakikada 50 Dolara veda etmek zorunda kalabilirsiniz.
    Son günlerde yapılan araştırmada, Bulgaristan alan kodu olan +359 numaralarıyla cep telefonunuza gelen + 393 ve + 359 alan kodlu çağrıları dikkate almamanız konusunda öneride bulunulmasında fayda var.
    Bir çok kişin günün değişik saatlerinde gelen bu çağrılar vatandaşı bezdirdiği gibi bazı insanların soyulmasına da neden oluyor. Şikayet durumuda Emniyet birimlerinin de fazla yapacak birşeyleri olmuyor. Çünkü vatandaş kendisi aramış oluyor.
    Sizin de cep telefonunuza böyle bir çağrı geldiğinde kesinlikle dönüş yapmayın. Bu kişi ya da kişiler gsm operatörleriyle nasıl bir anlaşma yapmışlarsa artık anlamak mümkün değil. İlk akla gelen şu kontörlere göz diken sahte çıkarcı siteler oluyor. Bunlar işi biraz daha büyütüp profesyonelleştirmişler ve hırsızlık işlemini online yapar olmuşlar...

SONUÇ OLARAK: Bahsi geçen alan kodunu gördüğünüzde tekrar dönüş yapmayın veya mesaj göndermeyin

2. BİLO33

BİLO33
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bunlara dikkat etmek gerekiyor

3. neskali

neskali Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    5
    vay çakallar vay

4. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    uyarınız için teşekürlere

5. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    evet geçen hafta bana geldi çağrı ama aramadım açmadım da çünkü daha önce haberlerde çıkmıştı bulgaritsan kdolu yine türikiye de bir iş adamını aramış bir kadın bana para gönder demiş yanına türkiye ye geleyim demiş oda parayı göndermiş :puah: buna benzer bişey buda

Sayfayı Paylaş