Londra-Chelsea'nin başına geçeceğiyle ilgili birçok spekülasyon yapılan Milli takım teknik direktörü Guus Hiddink Türiye'ye veda mesajı verdi. Cuma günü Belçika ile Euro 2012 elemelerinde kader maçına çıkacak olan Milli takımımızda, Hollanda'lı teknik adam Hiddink ayrılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili net bir açıklama yaparak şok yarattı. Carlo Ancelotti ile yolları ayıran ve hoca arayışında olan Chelsea'nin yeniden başına geçeceği iddia edilen Guus Hiddink, 2008-2009 sezonunda da Londra temsilcisinin teknik patronluğunu yapmıştı. 64 yaşındaki teknik adam, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Türkiye ile devam edeceğim konusunda kimseye birşey söylemedim. Kendimi enerjik hissediyorum ve her gün çalışmak istiyorum. Daha fazlasını yapacak durumdayım. Şu an için bir takım çalıştırmak, Milli takımı çalıştırmaktan daha cazip geliyor. Henüz Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı'na söylemedim ancak kendisi zeki biri ve eminim hem Avrupa hem de dünya basınını yakından takip ediyordur. Bana gelen resmi bir teklif yok o yüzden şu an için hiçbir şeyi garanti edemem." Chelsea kulübünün Rus sahibi Roman Abramovich ile yakın ilişkiler içinde olduğu bilinen ve daha önce Rusya Milli takımını da çalıştıran Hiddink, 2008-2009 sezonunda 3 aylığına Chelsea'nin başına geçmiş ve takıma FA Cup şampiyonluğu yaşatmıştı. Türkiye Futbol Federasyonu ile 1 yıllık daha mevcut sözleşmesi bulunan Hollanda'lı teknik adam için, Chelsea kulübünün 4 Milyon Pound'luk bir tazminat bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi. Kaynak: MACKOLIK
gitsin bence gitsin çok faydası olmadı zaten milli takım o geldikten sonra oynadığı oyunda bir fark oldu mu ki aynı şekilde oğuz da bu işi yapar