Broxy Yurt Otomasyonu 1.0 Boyut : 22 Mb Kullanım izni : 100 kullanılabilirsinsin Dil : Türkçe Platform : Windows (Tümü) TANITIM Üreticiden : Özel yurtlarin ihtiyaçlarini karsilamak üzere nmis bir uygulamadir. Ögrenci bilgileri, personel bilgileri, kasa bilgileri, oda, kat bilgileri, hatirlatma, yemek listesi gibi birçok bilgi uygulama üzerinde mevcuttur. Yurt Otomasyon Programi Menü Basliklari : -Barinan Kayitlari: Ögrenci bilgilerini içerir. -Personel Kayitlari: Yurtlarda çalisan personel bilgilerini içerir. -Oda Bilgileri: Oda, kat bilgilerini içerir -Ödeme Bilgileri: Yurt ücretlerini, ögrenci taksitlerini içerir. (Taksitlendirme, yılt basimi, ödeme plani, hesap extresi gibi Ayrıcar) -Kasa: Günlük kasa hareketlerini, kasada bulunan bakiyeyi içerir, döviz cinsinde kasa durumunu gösterir, döviz kurunu Netten günceller. -Cari Kayitlar: Tüm hesap hareketlerini içerir. -Hatirlatma: Yapilmasi gereken ödemeleri, alacaklari, dogum günlerini içerir. -Barinan Arsiv: Eski ögrenci bilgilerini içerir. -Nöbet Çizelgesi: Personel nöbetlerini mak için kullanilir. Arsivleme özelligi var. -Ö.Temsilcisi Seçimi: Ögrenci temsilcisi seçmek için gerekli evraklari r. -Yoklama, Izin: Yoklamalar islenir, izin kagidi düzenlenir. -Yemek Listesi: Iki haftalik yemek listesi nir, cikti alinir, listeler arsivlenir. -Detayli Rapor: Her türlü rapor almaya imkan saglar, resimli ögrenci listesi, personel listesi gibi listeleri, yazismalari Milli Egitim, Emniyete e-posta yolu ile gönderebilirsinsin, çikti alma imkani saglar. -Disiplin Isl.: Disiplin cezalari için gerekli tüm evraklar, yazilar suç niteligi, yeri, ögrenci ismi yazilarak otomatik olarak nir. -Fihrist: Hizli telefon rehberi. -Kullanici Geçmisi: Tüm kullanicilarin yaptigi islemler görünür. Çoklu kullanılabilirsinsinda çok ise yarar. -Kullanici Islemleri: Kullanici yetkilerini belirlemekte, yepyeni kullanici yaratmakta kullanilir. -Ö.Y.Yönetmeligi: Özel Yurtlar Yönetmeligi Bulunuyor. -Veri Yedekleme Onar: Elle yedekleme, yedekleri geri yüklemek için kullanilir. -Ayarlar: Yurt bilgileri (Sabit Bilgileri) girilir. -Yardim: Programin detayli anlatimini içerir. -Hakkinda: Yazilim firmasi iletisim bilgilerini içerir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !