John Terry ile eski kız arkadaşının arasındaki skandalla sarsılan İngiliz savunma oyuncusu, milli takıma veda etti. Geçtiğimiz ay eski kız arkadaşının, John Terry ile ilişkisi olduğu iddiaları üzerine zor günler geçiren Manchester City'nin başarılı futbolcusu Wayne Bridge, artık İngiltere Milli Takımı'nda forma giymeyeceğini açıkladı. Avukatları aracılığıyla bir açıklama yapan Brigde, "Son haftalarda yaşanan olaylar sonrasında İngiltere Milli Takımı'ndaki durumum ile ilgili olarak uzun süre düşündüm. İngiltere forması giymek benim için her zaman büyük bir gurur oldu. Ancak artık o takımda yerimin olduğunu düşünmüyorum. Dünya Kupası öncesinde takımda huzursuzluk olmasını istemediğim için böyle bir karar aldım ve bunu federasyona ilettim. Güney Afrika'da hepsi için en iyi dileklerimi sunuyorum" dedi. Bu arada Manchester United'da forma giyen Rio Ferdinand'ın sırtındaki problem nedeniyle önümüzdeki hafta Mısır ile oynanacak hazırlık maçında görev yapamayacağı açıklandı. Chelsea'de forma giyen Ashley Cole'un da sezonu kapatmış olması, teknik direktör Fabio Capello'yu savunma hattında oldukça güç durumda bırakacak gibi gözüküyor. Goal.com Türkiye