90 dakikanın bitiminde Ersan Gülüm özeleştiri yaptı: Gençler de, benim gibi az forma şansı bulan oyuncular da bu fırsatı iyi değerlendiremedik. Hiç iyi oynamadık ve zorlandık Uzun bir aradan sonra resmi bir maçta ilk 11’de görev yapan Ersan Gülüm, savunmadaki görevini başarıyla yerine getirdi ve attığı golle de takımına turu hediye etti. Ancak 90 dakika bitiminde gurbetçi futbolcu yaptığı özeleştiriyle dikkatleri üzerinde topladı. Niğde Belediyespor’un potansiyeli ölçüsünde çok iyi oynadığını belirten Ersan, “Rakibimizi tebrik ediyorum. Alt lig takımı olmalarına rağmen ellerinden geleni yaptılar. Doğrusu hava da çok sıcaktı. Ancak bahanelerle bir yere varılamaz. Beşiktaş olarak iyi değildik” dedi. ‘İlk golümü attım’ Ersan, “Bazı arkadaşlar bu fırsatları daha iyi değerlendirebilir. Genç futbolcular ve benim gibi az forma şansı bulan oyunculardan bahsediyorum. Hiç iyi oynamadık ve zorlandık. Rakibimizin direkten dönen bir topu var. Niğde oynaması gerektiği gibi oynarken, biz ise çok vasat bir performans sergiledik. Benim için bu maçın iyi yönü, Beşiktaş’ta ilk kez gol sevinci yaşadım. Ayrıca sakatlığımdan da tamamen kurtuldum. Gazetecilerden de bir isteğim var. Sakatlığımı sormayın bile, çünkü o günler geride kaldı” ifadesini kullandı.