BORGChat 1.0.0 build 438 Boyut : 2.31 Mb Kullanım izni : Dil : Ingilizce Platform : Windows (Tümü) TANITIM BORGChat, bagli bulundugunuz agdaki PClarla konusabileceginiz onlara resimler gönderip komut verebileceginiz bir uygulama. BORGChatin Özellikleri: Bagli bulundugunu ag PClari ile konusma yapabilme. Mesaj panosu. Dosya gönderme, gönderme hiz testü, dosya gönderimini blokeleme. Resim gönderme. Kullanicilara ses uyarisi gönderebilme. (tüm kullanicilar ya da tek kullanici) Aginizdaki PClarin paylasimdaki dosyalarini izleleyebilme. Ag haritasi çikarabilme. Popup seklinde kullancilara mesaj gönderebilme. 80den fazla animasyonlu resim gönderebilme, ekleme özelligi. Html yazi tipi Ayrıcarini kullanabilme. Basit mesaj kisayollari F1....F12. Komut gönderebilme, yardim, kapat, yepyeniden baslat gibi komutlar. 3 farkli Chat modu (Mesgul, Sistemde, Disarida) Bütün mesajlarmayi blokeleyebilme ya da izin verebilme. Mesaj blokesi. Sisteme gelen kullanicilar konusunda tüm PClara sistemde uyarisi gönderebilme. Kullancilar hakkinda bilgi (Hangi isletim sistemini kullaniyor? gibi.) 25 farkli dil destegi. gibi Ayrıcari bulunuyor. BORGChat ile aginizdaki PClarla rahatlikla konusabilirsinsin, eglenceli vakitler geçirebilirsinsinsin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !