27 Ocak Çarşamba günü, dünyanın lider ekonomi kanalı Bloomberg, Digitürk 31. kanalda, DSmart 91. kanalda ve Türksat 3A (Batı - 11.194Mhz / 7200 - 3/4) frekansında, kendi dilimizde, Türkiye'de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Televizyon izleme alışkanlığınız tümden değişecek. Haberturk'ten Memet Güler yazdı.. İSTANBUL'UN göbeği Taksim'den, Taksim'in de tam göbeğinden yayın yapan bir gazeteyiz biz. Görkemli binamızda, bizim gazetemizin yanı sıra Habertürk Televizyonu, onlarca dergi ve Kanal 1 var. Ancak çalışanlar, arkadaşlarımız, binamızın bütün katlarında şu sıralar bambaşka bir hareketlilik, bambaşka bir heyecan ve bambaşka bir coşkuyla koşuşturuyor. Çünkü Kanal 1, 27 Ocak Çarşamba gününden itibaren yepyeni bir kimlik kazanmaya hazırlanıyor. Yüzlerce arkadaşımız, şu sıralar bu önemli gün ve bu çok önemli başlangıç için gecelerini gündüzlerine katarak harıl harıl çalışıyor. KAZANMAYI BİLENLERE... Evet efendim, 27 Ocak Çarşamba günü, dünyanın lider ekonomi kanalı Bloomberg, Digitürk 31. kanalda, DSmart 91. kanalda ve Türksat 3A (Batı - 11.194Mhz / 7200 - 3/4) frekansında, kendi dilimizde, Türkiye'de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Finansal bilgi kanallarının yaratıcısı ve konusunda dünyanın tartışmasız bir numarası Bloomberg TV, Habertürk kalitesiyle 27 Ocak gününden itibaren Türkiye'de yayına başlayacak olmanın heyecanını, haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Bloomberg'in, televizyon izleme alışkanlığınızı tümden değiştirecek programlarıyla ilgili ayrıntılı bilgilere önümüzdeki günlerde uzun uzun değineceğim. Kazanmayı bilenler için... Sloganını neden seçtiklerini, teker teker bütün programlarını, yayıncılığa bakışlarını anlatarak gözlerinizin önüne sereceğim. Ama şimdiden bir ipucu vereyim, bu kanalda müthiş bir enerji, her saniyesinde hissedeceğiniz muazzam bir aktif yayıncılık ve ekonomiye insanı katan bir sıcaklık bulacaksınız. En çok seyrettiğiniz birkaç kanalın arasına, biliyorum perdesini açtığı ilk gününden itibaren Bloomberg'i de katacaksınız. 27 OCAK'TA YAYINDA Yepyeni bir bakış açısıyla hazırlanmış, bir dünya markası olarak çoktan zihinlere kazınmış ve sonunda kendi ülkemizde, kendi dilimizde yayın yapmaya hazırlanmış bu dünya devine, evlerinizin kapılarını ardına kadar açacaksınız. Bilirsiniz ben kolay kolay bu kadar iddialı laflar etmem ama peşin peşin söylüyorum, gözünüzü bu kanaldan alamayacaksınız. Şu sıralar bizim binada müthiş hareketlilik, bambaşka bir heyecan, yepyeni bir coşku var. Arkadaşlarımız, hayatı evlerinize getirecek yepyeni bir kanal için gecelerini gündüzlerine katıp harıl harıl çalışıyorlar. Bekleyin, tanışmaya çok az kaldı. Hepinize iyi haftalar...
Şaka mı bu adamlar ben anlamıyorum. Hayır memleket o kadar refaha gömüldü ki, o kadar yastık altında para biriktirdik ki neremize sokacağımızı şaşırdık ki böyle bir kanal açıp bir de cnbc-e modeli yerine 24 saat ekonomi haberi verecekler... Dalga geçiyor olmalılar....Şaka gibi... Yahu bu yoksul halkın nesini manipüle edeceksiniz o kanalla. Ayağındaki donuna mı göz diktiniz milletin... Ekonomi kanalıymış.... Ekonomiden anladıkları ise büyük tekeller kurup esnafın canına okumak. Bakın en basiti bugün d-smart bayilerini sadece d-smart satmaya zorlamaya hazırlanmakta. Yani bir nevi d-smartın sermayesini kendisi koyan enayi işçileri olun deniyor... Bu moktan ekonominin moktan bir kanala ihtiyacı vardı demek ki Fatih Altaylı da bu eksikliği gördü "ben bu Ciner'in paralarını kendime oyuncak edip medyacılık oynuyorum madem bir de bloomberg getireyim de bloomberg izleyince adam oluruz diye popomdan vecize yumurtlayabileyim" demiş olmalı ki bu kanal açılıyor... Popüler söylemle hayırlara vesile olur inşallah. Açılışında da deve kessinler; yalnız dikkat etsinler yanlışlıkla deve yerine Altaylı'yı kapmasın kasap...
Öncelikle ciner gurubunun Habertürk diye haber kanalı vardı zaten.Hiç gereği yoktu kanal 1 değiştirip Bloomberg HT yapmaya.Kanal 1 e çeki düzen verilseydi kanal daha izlenilebilir bir hale gelirdi.İlk açıldığında çok iyi seyredilecek kanaldı sonradan bozdular iyice.Yinede kendileri bilirler tabiki.İyi akşamlar diliyorum
Lİstede isim değişmiş. galiba Kanal 1 veda gecesi... Hani izlemek isterseniz son şans yarın Kanal 1 izleyeceğim diye krize girseniz izleyemezsiniz.
goruntu kalitesi guzel bir kanal ama icerik nasil dolacak bilmiyorum sanah 2 saat aksam 2 aat borsa ondan sonra ekonomi icin nerler yapacak goreces ekran goruntusu