Sen bana en gün güzel hediyeyi sevgi dolu yüReğinde yeR veRmekLe yaptın! Ben ; Ben işte o sevgi doLu yüReği sevdim.. Ben işte o eşsiz yüReğe "SENİ SEVİYORUM" dedim ... YaŞadıkLaRımın hayaL oLmaması,, Senin umut veRmen,umut veRebiLme umudunun oLması için.. HeR gece;o gecedeki heR saniye dua ettim ..!! Dilimden dökülenleR,, Gözümden akan yaşLar,, Umut doLu bekLeyişim,, HeR şey SEN için.. SENİN o sevgin için .. UğRuna döktüğümü sandığın heR damLa yaŞ Seni benden uzaklaRa göTüRen yoLLaR için .. BuLuşmamıza mani oLan 2 ayRı şehiR için ..! Ben denizin eşsiz güzeLLikLeRinin oLduğu ama; [SEN]siz biR şehiRde nefes aLamaya çaLışıRken ! Sen kaRaRsızLıkLaRının,DüşünceLeRinin kaRıŞtığı baŞka şehiRdesin! Ben haLa yaŞamaya çaLıŞıRken Sen düşünüyoRsun .. SöyLesene yüReğin nasıL dayansın ?? GözLeRine bakan binLeRce göz vaRken söyLesene nasıL kıskanmasın ? Nefesine biR baŞka biRinin nefesi çok yakınken söyLesene nasıl yanmasın? SÖYLESENE SEVDİĞİM,,KISMETİM SÖYLE ..' Ben sensiz,sessiz ve ücRa biR köŞede BİTİŞİME mektupLaR yazaRken ! Sen hala düşünüyoRsun.. BiR kez de oLsa güvenemiyoRsun! Sana söyLeyemediğim,,Yazamadığım binLeRce cümLeyi kendime haykırıyoRum! Kendime bağırıyoRum.. SEVİYORUM SENİ diyoRum ..! Ben İZMİR e haykıRıyoRum ANKARA dan duyuyoR musun feRyadımı ' DuyuyoR musun yüReğimden döküLen o güzeL sözLeRi ? HayalleR kuRuyoRum.. BİTİŞİME SANİYELER KALA .. Bu şehRe teRk etmeme adımLaR kaLa ! 2 söz bekLiyoRuM ... SENİ SEVİYORUM..