Arkadaşlar,DM500 ile Gemini 4.60 image ve CCCam 2.1.2 kullanmaktayım.Ben birden çok CCcam.cfg kullanmak istiyorum.Bazı forumlarda bunun mümkün olduğunu okudum.Bu konuda ustalar yardım ederlerse sevinirim....
cccam cfg. dosyasına ikinci üçüncü istediğin kadar server yazabilir ve kullanabilirsin ben kullanıyorum sorun yok....
Arkadaşlar,yine beni yanlış anlıyorsunuz.Bende birden fazla server falan yok.Sadece 1 server var oda sağolsun ACTION kardeşimizin sayesinde.Ben sadece nette Birden fazla CCcam.cfg kullanılabileceğini gördüm ver merakımdam araştırmaya başladım.Sadece ustalardan alacağım bilgilerle birşeyler yapmağa çalışacağim.Hatta Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! bile Ertan AKTEPE arkadaşımız bu konuya değinmiş....
arkadaşım yanlış anlama seni kırmak için yazmadım,kırıldıysan kusura bakma.aynı server sa 2 tane cfg dosyasına gerek yok
dostum birden fazla cccamconfig'i ne yapmak için çalıştırmak istiyorsun anlayamadım. yeni ne amacı var iki ayrı config dosyası çalıştırmanın.
Birden fazla cfg kullanabilirsiniz hatta bunun için eklentide mevcut forumda ama bence gerke yok. Onun yerine cfglerin içindeki C: ile başlayan serverları tek cfg de toplamanız daha kolay olur ve tüm serverlarınızı tek cfg de kullanırsınız.
mrh, sanırım sorunu tam olarak soramadığından cevabını alamamışsın. 2 cfg çalıştırman için modeme 2 farklı port ve bir dns adresi gireceksin. ikinci dns adresini dm inaydn da tanıtacaksın.
üstadım cccam.cfg cccam1.cfg diye açtık diyelim portlarıda birini 1000 diğer cam1 portunuda 1001 yaptık diyelim dm500 de böyle çalışırmı veya bir yerden ayar yapmak lazımmı konuyu tam anlatma imkanın varmı rica etsem
Birden fazla cccam çalıştırırsan birden fazla cfg kullanabilirsin. Cevap bu kadar basit Linux de çalıştırırken ./cccam.x86 -C /var/etc/CCcam1.conf ./cccam.x86 -C /var/etc/CCcam2.conf diye çalıştırırsın