BİMcell Tarifeleri Mercek Altında !

Konu, 'Gsm Oparatörleri' kısmında MEST tarafından paylaşıldı.

1. MEST

MEST
    Yetkili
    Moderator

Beğenilen Mesajlar:
    131
    Perakende sektöründen tanıdığımız BİM, BİMcell markası ile GSM hizmetlerine başlıyor. BİMcell, BİM mağazalarında satışa sunuldu. BİMcell, uygun fiyatlı taarifeler vaad ediyor.

Perakende sektörünün öncü isimlerinden BİM, mobil dünyaya da adım attı. BİMcell markasını tanıtan BİM, GSM hizmetlerine başlıyor.

BİM mağazalarının fiyat kalite politikasının mobil operatöre de yansıyacağı vurgulanırken BİMcell'le ilgili işlemlerin BİM mağazalarından gerçekleştirilebileceği açıklandı.

6 saniyesi 1 kuruş sloganıyla dikkat çeken BİMcell'in uygun fiyat politikalarıyla diğer operatörlere rakip olması bekleniyor. BİMcell, karmaşık olmayan paketlerle kullanıcılarının kullandığı kadar ödeyeceği kampanyalardan yararlanacağını vurguladı.

Kullanıcılarına SMS ve internet paket seçenekleri de sunan BİMcell'li olmak için kimlik ve kimlik fotokopisiyle bir BİM mağazasına gitmenin yeterli olduğu açıklandı. ŞD.

2. fatalerror

fatalerror Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bunun devamı şokfone , diacell :D

3. abdullah36

abdullah36 Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    sitesinden araştırdım mantıklı gibi geldi bana ama benim kullandığım tarifeye göre pahalı

Sayfayı Paylaş