Bill clinton; > > Türkiye bizim her zaman dostumuz > > olan bir ülkedir. Hep onurlu ve bizimle eşit > > olmak istemiştir, bunu biliyoruz. Çıkarlarımız > > her şey demek değil. Dünya barışının sürekliliği > > için Türkiye'yi de diğer yoksul ülkeleri de > > dostça selamlıyoruz. Bu yolda tum birikimimizi > > kullanmak zorundayız. Türkiye bizim kö- > > tu ve iyi günde müttefikimizdi, bir nevi ai- > > lemizdir. > > > > Süleyman Demirel > > Koltuğumda biraz daha oturmak için > > kimseden istekte bulunmam. Demokrasi için > > ne gerekirse yaparım çünkü hırstan > > arınmak zorundayız. Çağdaş uygarlık yolunda > > coşmuş bir insanım. Bensiz bir Türkiye > > de pekala güzel yönetilebilir. Bunun aksini > > düşünemiyorum. Kendim için bir şey > > istiyorsam namerdim. Tersi olsaydı derdim ki; > > istiyorum, evet sürem uzatılsın!!! > > > > Devlet Bahçeli > > Bizim amacımız bu yoksul halkın > > şikayetlerini dinlemek ve çözmektir. Asla > > şovenizm duygularını kabartmak > > davası gütmeyiz. Kardeş kavgasını körüklemek > > ve bu yolda kadrolaşmayı sağlamak- > > tan kaçınırız. Hedefimiz umut aşılamak- > > tır. Bize faşist diyerek saldıranların > > haksızlık ettiğini düşünüyoruz. Onların siyasal > > hayatı bitecek!! > > > > Bülent Ecevit > > Benim solcu bir politikacı olduğuma > > kuşku duyulamaz. Yolumdan döndüğüme > > hala inananlar varsa, onların akıllarına > > hayret ederim. Her kesimden sabit fikirlilere > > şaşarım. Aslolan her zaman ve her konuda > > halkın isteğidir. Sağcıların kıblesi ise hep > > Amerika Birleşik Devletleri'dir. Ben de > > halkım için varım ve tüm hizmetlerimle > > onların bir memuru olmaktan kıvançlıyım!!! > > > > Mesut Yilmaz > > Benim dürüst parti lideri imajım > > Her şeyden önemlidir. Ben başka liderler gibi > > halkı kandırmak amacıyla tasarlanmış > > oyunlara girmem. Bu benim için sıkınılacak > > bir görünümdür. Ekonomiyle ve borsayla > > görevim gerektiği kadar ilgiliyim. Halkımla > > içli dışlıyım ve bu ilişkilerim sayesinde > > toplumda değerli bir yerim var. Sanılmasın ki > > yakın çevremi ihya ederim... > > > > Şimdi de bütün bu paragrafları kendi icinde birer satir atlayarak okuyun !!!