Aklım almıyor Düşünemiyorum bile Bir sabaha uyandım ve senin olmayacağın gerçeği çarptı soğuk odamda duvardan duvara Ayrılık (mış) bunun adı Ne ayrılığı Biz nasıl ayrılırız ki??? Hani bir saniye bile ayrılamazdın ya sen benden Hani yokluğun nedir bilmezdim ya ben Hangi şaka nedir bilmezin oyunu bu Bizi bizden kimse ayıramazdı hangimiz kıydı kim ayırdı bizi bizden öte bu bunun adı işkence... Bir kabus gibi yaşadıklarım sesler kulağımda yankı yankı Bir telefonla yerle bir ettiğimiz bu aşkı Ağzı dolusu isyan küfrü figan Tüm söylediklerim aklımda olmasına aklımda ama Nasıl söylediğim gerçeği yok ortada??? İçim parça parçaydı Duymuyordun yerler bir olmuş tüm acı kırıntılarımı batıyordu içime en derin Darma dağın bir yüreği yerlerden almak için bile eğilmedin vicdansızlık... Canımı yakıyordun bende can havli ile ağzıma ne gelirse savuruyordum Yere Göğe Ve Ağlıyordum ilk defa değil EVET Ama bu sefer farklıydı çok ağladım ya o telefonda Ses bile çıkartmadın Acımıyordun nefesim kesilirken sustun Yerle birdim senin sayende katledildim Tek bir cümle bile etmiyordun ben en çok buna ağlıyordum Sen en çok ağlamama dayanamazdın Ben bir tek senin yanında ağlardım Sen duymasan sen anlamasan beni kimler anlasın Omzuna yaslandığım ellerinde kandığım kalbinin derinliklerinde yandığım tüm o yaşadıklarımız senin bana olan tüm o sözlerini İçten gülümseyişini İnanılmaz güvenini Şefkatini ARIYORUM... Ben ağlıyorum burada Onlar nerde??? Artık bir anlamı yok değil mi ? Hani bir damla göz yaşıma dayanmazdın sen benim hani ne dersen de gözünden bir damla yaş düşürme derdin de ben ağlamazdım sen üzülme diye diye Bu ayrılığa nasıl engel olmazsın Nasıl bu kadar tepkisiz bakarsın yanı başımda Elimi uzatsam tutacaktım hani Hiçbir mesafe uzak olmazdı bize Hep yanındaydım senin hep benimleydi kalbin Nasıl bırakırsın beni bir başıma ortada bu dünya nasıl alsın beni sensiz içine Ayrılığın ilk günü nasılda canım acıyor Yazıyorum geçer belki diye ama geçmesi bir yana Daha çok seninle doluyorum bileklerimi kessem sen mi akar kan kaybım sen kaybım şuursuzca kayıplardayım. sensiz kalıyorum boşluklara düşüyorum tut beni TUT(MA) beni yok daha fazla dayanamıyorm yok yok daha fazla yazamıyorum...