sofor bey.. gungoren"e gider mi? * hayir kardes.. avcilar arabasi bu.. - nasil olur? ama ben gungoren"e gitcektim.. * yok dedim kardesim anlamiyon mu? - bi biskrem versem.. * lan bi git basimdan.. polis var.. ceza yiicez simdi.. laahavlevelakuvvete..... - leylaaaa.. terliklerimi getir.. * banane mecnun.. bulasik yikiyorum.. kalkta kendin al.. - bi biskrem versem ? * seni gidi salak herif.. püsküvütün paketi burda.. gel ben sana karsiliksiz veriyimde insanlik ogren.. - Remzi abi.. bi Muratti versene.. * kalmadi guzel kardesim.. zam gelcek diye dagitmiyolar.. - hadi abi yaa.. vardir senin zulada bişiler.. * valla yok diyorum olm.. anlamiyomusun? - bi biskrem versem ? * dikkat et.. bakkaldayiz.. şu raflara bi goz gezdirsene.. malmisin nesin.. - abi pardon.. yildirim beyazit"a nasil gidebilirim? * bilmiyorum abicim.. bende yabancisiyim buralarin.. - bi biskrem versem? * o zaman olur bak.. şu caddeyi takip et.. yolun sonundan saga devam et.. ilerdeki caminin orda kime sorsan gosterirler.. - sağol abi ** abi orda oyle bi yer varmiydi ki? yolladın çocuğu boşuna * ne biliyim acliktan miidem kaziniyodu.. iyi geldi enayi.. - abi naber yaa.. * iyidir koçum.. senden naber? - iyidir abi ama bi biskrem versen daha iyi olucam sanki * ne biskremi lan? o nerden cikti? - ne biliyim abi.. Allah soyletti :8[1]: :8[1]:
:8[1]: :8[1]: bi biskırem versem :8[1]: * seni gidi salak herif.. püsküvütün paketi burda.. gel ben sana karsiliksiz veriyimde insanlik ogren..