BEŞİKTAŞ'TA tek suçlu yönetim

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında fedo tarafından paylaşıldı.

1. fedo

fedo Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Derbi sonrasında yazılan ve yapılan tüm yorumlarda Beşiktaş cephesindeki sorumluların Mustafa Denizli ve Rüştü Rençber olduğu söylendi. Evet buna ben de katılıyorum ama eksik olan bir sorumlu daha var.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayın Demirören. Geçen sene Turkcell Süper Lig Şampiyonu olan, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanan ve Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan gruplara katılacak bir takımda yapılan yanlışlıklar ortada. Lig bitiminde Denizli sözleşme imzalamaya sıcak bakmazken, hocaya imzayı neredeyse zorla attırdılar.

Sezon devam ederken Eintracht Frankfurt'da oynayan Michael Fink ile ön anlaşma yapılıyor. Yapılan bu transfer acaba kimin isteği ile oldu. Bu oyuncunun ne tür marifetleri var da lig devam ederken anlaşma sağlandı. Tamam bonservis verilmedi belki ama, bonservis verilmedi diye hiç bir artısı olmayan bir oyuncu ile yabancı kontenjanını doldurmak kimin suçu....

Transfere devam. Ankaraspor'dan alınan Erhan Güven. Bu oyuncunun ne tür meziyetleri vardı? Ankaraspor'dan alınırken ne düşünüldü ve bu transfere onay verildi? Erhan Güven' le yapılan transfer yanlışında sorumlu kim?

Nihat Kahveci. Geçmişi başarılarla dolu, kariyeri belli. Peki, Sn. Başkan'ın Mehmet Topuz için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la girdiği düellodan yenik çıkarak yaptığı transfer değil mi Nihat? Topuz Fener' e değil de, Beşiktaş' a gelmiş olsa bu transfer gerçekleşecek miydi? Tabiki hayır. Şu da bir gerçek Nihat da önce bu transfere sıcak bakmadı ama hem paranın gücü hemde Villareal'in onu gözden çıkarması tranferde Nihat'a geri adım attırdı.

Diğer alınan oyuculardan İsmail Köybaşı ve Rıdvan Şimşek'i ayrı tutuyorum. Gerçi İsmail için verilen para akıl almaz ama, İsmail bu paranın karşılığını verecektir diye düşünüyorum.

Tabata için birşey söylemek şu an için imkansız. Tabata kapalı kutu ve içinden ne çıkacak belli değil. Bir gerçek var Tabata'ya verilen para ile çok daha iyi oyuncular alınabilirdi.

Bir sezon önce elinden kaçırıp giden oyucuyu bir sezon sonra 1 milyon euroya kiralamak kimin veya kimlerin suçu? İbrahim Kaş kulübü Getafe'den aldığı paranın neredeyse 2 katını Beşiktaş'tan alıyor. Haklı bir transfer mi?. Sanki Getafe şampiyon oldu ve İbrahim Kaş kulübün vazgeçilmez oyucusu oldu da bizim haberimiz olmadı.

Üst üste koyup topladığımız transferde yapılan yanlışlıklar ve klübün bu kadar boş yere borçlandırılması kim veya kimlerin suçu? Kartal'ın en büyük eksiği transfer yapabilecek doğru kişinin kulüp bünyesinde olmayışıdır. Bir Haldun Üstünel gibi mesela. İyi de böyle bir kişi 106 yıllık bir klüpte neden yok bu kimin suçu?

Suçlu aramak için uğraşmaktansa yanlışlıkların üzerine gidip bunları düzeltmek daha medenice olsa gerek. Fakat, 2004 yılından beri kulübün başkanlığını yapan Sn. Demirören'de hiç mi suç yok. Her yıl çuval çuval paralar harcananrak yapılan onca yanlış transferlerde hem başarısız hem de dünya kadar borçlanan Beşiktaş'ta bir suçlu mutlaka var ve o da Yıldırım Demirören'dir. Peki Demirören suçlu da kongrede onu seçenler suçsuz mu? Yine hüsran yine kabus gibi bir sezona başladı Kara Kartal, haydi hayırlısı .

Sayfayı Paylaş