Beşiktaş'ta derbi pirimi açıklandı

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Beşiktaş Yönetimi, geçmiş dönemden kalan bir kısım borcu futbolcularının hesabına yatırarak moral verdi. Siyah-beyazlılar, derbi primini de 18 bin lira olarak belirledi.
    Puan cetvelindeki yerini daha da yükseltmek için Fenerbahçe ile kıyasıya bir mücadelenin içine girecek olan Beşiktaş’ta, yönetim oyuncularına para dopingi yaptı. Başkan Fikret Orman’ ın talimatıyla, futbolculara olan geçmiş borçlarının bir kısmı, önceki gün hesaplara yatırıldı. Yeni yapılandırma çerçevesinde senetlerin karşılığını günü geldikçe yatıran siyah-beyazlı yönetim, derbi maçından sonra Eylül taksidini de hesaplara yatıracak. Beşiktaş Yönetimi, futbolculara yaptığı bu jestin yanında, derbi galibiyetinin primini de 18 bin TL olarak belirledi. Yönetim, derbinin kazanılması halinde bu parayı sabah erken saatlerde hesaplara yatıracak. Öte yandan, lig başından beri kadro istikrarını bozmayan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, derbide de her zamanki on biri sahaya sürmeye hazırlanıyor. Aybaba’nın sadece Sivasspor maçında oynatmadığı Sivok’a bugün görev vermesi bekleniyor. Samet hocanın, basına kapalı antrenmanlarda sık sık çeşitli duran top varyasyonları denettiği ortaya çıktı. Dün akşamki taktik idmanında da bu organizasyonlar üzerinde duran siyah-beyazlı teknik adam, Kadıköy’de de hücum futbolu oynatacak.

2. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    hem transfer parası al hem maç bası al sonrada pirim al oh ne guzel yenilincede ceza kes oda yok

3. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    zaten türkiye de var sadece bu prim sisitemi oh ne dünya yan gel yat ama bir adam gibi orta yapmaya gelince yok orta yapamıyorlar önünde ki adam çarpıyor çok komik

Sayfayı Paylaş