Beşiktaş'a Almeida Müjdesi

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Beşiktaş'ta yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak olan Hugo Almeida'dan gelen iyi haber yüzleri güldürdü. Portekizli forvet, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında takımının Kayserispor ile oynayacağı maçta forma giyebilecek.
    Sakatlığı geçen Hugo Almeida'nın teknik direktör Carlos Carvalhal ile görüşerek, Kayserispor maçında oynamak istediğini söylediği belirtildi.
    Portekizli futbolcunun Carvalhal'a, "Yaklaşık 1 aydır sahalardan uzak kaldım. Ancak şimdi kendimi gayet iyi hissediyorum. Futbolu da çok özledim. Görev verirseniz, Kayserispor maçında oynamak istiyorum" dediği öğrenildi.
    Ancak Portekizli teknik adamın Almedia'yı Dinamo Kiev maçını da göz önüne alarak Kayserispor maçında ilk onbirde sahaya sürmeyi düşünmediği, maçın son yarım saatlik bölümünde oynatmayı düşündüğü ifade edildi.
    Almedia'nın dönüşüyle siyah beyazlı takımın bir süredir onun yokluğunda yaşadığı gol sıkıntısının da büyük ölçüde çözülmesi bekleniyor.
    Bu arada Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in, siyah beyazlı futbolculara 10 gün içinde ödemelerinin yapılacağını bildirdiği öğrenildi.

2. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    İyi oyuncu beşiktaşa yaradı bu milli takım arası

Sayfayı Paylaş