Beşiktaş - Kayserispor 0 : 1

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında Padisah tarafından paylaşıldı.

1. Padisah

Padisah Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    ...ve gene hüsran ...:a015:

Ligde kötü günler geçiren Siyah-Beyazlılar'ın mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta gülen taraf 1-0'lık skorla Kayserispor oldu.
    Konuk ekibe galibiyeti getiren gol ise 54. dakikada Ariza Makukula'dan geldi.

Bu arada maçın ardında tribünle protokol tribününün önüne gelerek 'Yönetim istifa' diye tezahüratta bulundu. Maçın son bölümlerinde ise 'Yeter Yıldırım Demirören yeter' diye tempo tuttu siyah-beyazlı taraftarlar.

Bence bizim yönetimin coktan suyu isindi ....

2. engunaydin

engunaydin Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Yönetim ne yapacak sahaya inip oynayacak hali yok ya. Denizli gitti 8 milyon euroya Tabata'yı aldırdı. Yahu 8 milyonu madem sokağa atacaksın git Avrupa'dan istediğin topçuyu kirala. Deco mesela bonservisini almasan 1 belki 2 sene kiralarsın o paraya...

Yusuf giriyor artık maç bitmiş; ölü Nihat'tan hayat umuyor diri Yusuf'u son 15 dakika da sokuyor. Adamın 2 ayağı 1 pabuca giriyor. 15 dakika da maçı kurtar Yusuf... Bu sorumluluk altında eziliyor, oyunuyla da "benim en geç 60. dakikada oyuna girmem lazımdı sen ne biçim hocasın Denizli" diyor...

Bu sene rakiplerin güçlü; elindeki malzeme iyi ee sen 1-2 takviye ile ligi götürürsün ama gidip takviye diye Nihat'ın ölüsünü, penaltı noktasından bomboş topu kaleye isabet ettiremeyen Fink'i bir de 8 milyon euroya Gaziantepli Tabatayı alıyorsun. E sen tabata alıyorsan, gaziantep kadardır ufkun... Sahi bu Tabata'ya neden o kadar para verildi? Ortada bir kara para aklama operasyonu mu var? Gaziantep'in kara parası vardı da bu mu aklandı? Yoksa başka türlü bu adama 8 milyon euro verilmez... Sahi İMKB ne iş yapar, bu adamın transferi hisse sahiplerini zarar ettirmemiş midir? Neden araştırma yapmaz?

Sayfayı Paylaş