Berbatov, Milan'a bileniyor

Konu, 'İtalya Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Manchester United'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov, Milan ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçını bekliyor.

Şampiyonlar Ligi'nde iki kez final oynama şansı bulan ancak bir türlü mutlu sona ulaşamayan Manchester United'ın golcü oyuncusu Dimitar Berbatov, bu hayâlini bu sene gerçekleştirmek istediğini söyledi.

2001 senesinde Bayer Leverkusen forması giyerken Real Madrid'e kaybeden Bulgar yıldız, geçen sene de finalde Manchester United formasıyla, Barcelona'nın kupayı kaldırışını seyretmek zorunda kalmıştı.

Finale ulaşmak için öncelikle Milan'ı elemeleri gerektiğini belirten Berbatov, UEFA'nın resmi sitesine yaptığı açıklamalarda, "Avrupa'da Milan dışındaki bütün büyük takımlara karşı forma giydim. Bu maçı da iple çekiyorum. Milan'ın eski formunda olmadığını söylüyorlar ama ben buna katılmıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde her takım farklı oynar. Bizim maça çok iyi hazırlanacaklarından eminim. Çok zor iki maç yapacağız" şeklinde konuştu.

Bir zamanlar sıkı bir Milan taraftarı olduğunu kabul eden 29 yaşındaki oyuncu, "Evet bu doğru. Marco van Basten orada oynarken Milan'ı tutardım. Van Basten'in en sıkı hayranlarından biriyim. Bence o dünyaya gelmiş en iyi golcülerden biri" dedi.

Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş