Sensizlik öyle yorucu Öyle anlatılmaz-yaşanır bir duygu ki Öyle zor ki..." Pencereme doğan güneşin bir anlamı var mı sanıyorsun. Kuşların ötüştüğüçiçeklerin renk renk açtığı bir baharın başlangıcı var sokaklarda. Çocuklar bile daha şen-şakrak oyunlar oynamaya başlamışbaşlarındaki berelerin yerini kavak yelleri almış gençlikse daha mutludaha umut dolu. Ne demiştik ;çiçekler daha renkli... "İçimde renklerden eser yok Eski zamanlardan kalma an'larda sıkışıp kaldığımdan mıdır nedir; Bende her yer gri..." Islak toprak kokuyor hava. İçine çektikçe biraz daha çekilesi cinsten. Hani boynuna dolanıp kokladığımdoyamadığım teninin kokusu var yao kokuyu havada arıyorum. Halimi görüp gülenlere cevabım hazır; -Beni rahat bırakıno'nu soluyorum... Ve yağmur başlıyor. Damlalar çarpıyor yüreğimegözlermden akanlara karışıyor. Yağmur berekettir ya hani bereketini bırakıyor hüznüme. Daha coşkulu daha içten daha ıslak ağlıyorum.An'lar geçtikçe artıyor özlemim. Günlerhaftalaraylar derken mevsimler geçiyorömür tükeniyor; Bense hala seni özlüyorum... İçimden söküpte alamazlar ya Hayalini aklımdan çalamazlar ya Hayatımdan seni alıp gittiler Kurduğum dünyayı yıkamazlar ya Elini tutmasam uyuyamam ki Sesini duymasam dayanamam ki Hayatım meçhule yol almış sanki Allah'ım bu acı bitsin yeter..
Elini tutmasam uyuyamam ki Sesini duymasam dayanamam ki Hayatım meçhule yol almış sanki Allah'ım bu acı bitsin yeter.. teşekkürler
DİLEK Etrafımı sarmış koca bir boşluk Tutunacak ne bir dal var,ne bir çubuk Ben mi bezdim hayattan, yoksa hayat mı benden Neresinden tutarsam tutayım,kayıp gidiyor elimden Sevemedim gitti böyle bir yaşamı Her seferinde, ya gözümü çıkardı,ya kırdı başımı Durdurmaya çalıştıkça hayatımın akışını Hep hissettim üzerimde ters bakışını Neyim eksikti testisi dolulardan Benimkini de doldursaydın, ucundan, kenarından Aslında kahrım sana değil kendime Bana verdiğin aklı kullanamadım bir kere Öğrendik mi bilemiyorum, ama Elbet bir gün bitireceğiz hayat okulunu Affedecek sensin ben aciz kulunu İsterim açık tut cennet yolumu. Ali BALTA