Beckham: "Inter'e rahat vermemeliyiz"

Konu, 'İtalya Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Milanlı yıldız, Fiorentina'yı yenerek Inter üzerindeki baskılarını arttırmaları gerektiğini düşünüyor.

Çarşamba akşamı Fiorentina ile karşılaşacak olan Milan'ın İngiliz yıldızı David Beckham, Inter'in peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Hafta sonu Bari karşısında aldıkları galibiyetle puan farkını yediye indiren kırmızı siyahlı ekip, Fiorentina karşısında da galip gelmek istiyor.

Bari karşısında aldıkları üç puanın çok değerli olduğuna değinen Beckham da, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamalarda, "Aldığımız beraberliklerden sonra Bari karşısında galip gelmemiz çok önemliydi. İyi oynadık ve üç puanı almayı hak ettik. Eğer yarın oynayacağımız Fiorentina maçını da kazanırsak, o zaman Inter üzerindeki baskımızı iyice artar. Bu nedenle bu maçı kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Milan formasıyla yoğun bir maç programı olmasına rağmen, Milano'da olmaktan son derece memnun olduğunu belirten İngiliz yıldız, "Maçlardan fazla vakit bulamasam da şehri tanımaya çalışıyorum hatta asçılık dersleri almaya başlıyorum. İtalyan yemeklerini çok beğeniyorum. Bu yüzden de aileme ve arkadaşlarıma bu yemekleri tattırmak için, bu yemekleri öğrenmek istiyorum" dedi.

Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş