Batuhan'ın Bileti Kesildi

Konu, 'BEŞİKTAŞ' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Beşiktaş, beklenen performansı veremeyen Batuhan'ı gözden çıkardı.Sezon başında Eskişehirspor'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen Batuhan, beklenen performansı gösteremeyince Samet Aybaba tarafından kenara çekildi.
    Portekizli golcü Almeida'nın alternatifi olarak kadroda yer alan golcü futbolcu, Galatasaray maçında da forma giyme şansı bulamadı.
    Basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yapan Aybaba, "Batuhan'ı, Almeida'nın yedeği olarak aldık. Batuhan'a bir çok maçta forma şansı verdim ancak bu fırsatları değerlendiremedi. Batuhan, Almeida'nın alternatifi olamaz artık" ifadelerini kullanarak genç futbolcunun üstünü çizdi.

BATUHAN O PARAYI İADE EDECEK Mİ?
    Beşiktaş'a transfer olduğunda, "İddialı konuşuyorum, kral olmazsam, gol atmazsam parayı iade ederim'' diyen Batuhan Karadeniz'in ne yapacağı merak konusu oldu.Golcü oyuncu, Hürriyet'e verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Beşiktaş'a kulübün ekonomik sorunlarını bilerek geliyorum. İddialı konuşuyorum, kral olmazsam, gol atmazsam parayı iade ederim. Yeter ki adaletli davranılsın. Şu anda hazırım ve sabırsızım"

Batuhan, Siyah-Beyazlı forma ile sadece 1 gol atabildi. O golü de Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ağlarına yolladı. Süper Lig'de oynadığı 11 maçta ise sessiz kaldı.
    Eskişehirspor'a 250 bin Euro kiralama bedeli ödeyen Beşiktaş, sezon sonunda 3 milyon Euro karşılığında oyuncunun bonservisini alabilecekti. Batuhan'a ise 900 bin lira garanti ücret ve 12 bin 500 lira maç başı ödendi.
    Beşiktaş formasıyla sadece 1 gol atan Batuhan'ın garanti ücreti iade edip etmeyeceği ise taraftarlar arasında tartışma konusu oldu.

2. Next01

Next01 Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Kendisine verilen şansı iyi kullanamadı Batuhan'a yine Anadolu yolu gözüktü.

3. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    en beğendiğim topçu ama ahlaksız

4. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Batuhanda fizik var kullanmayı bilmiyor. Bank asyada takılır...

Sayfayı Paylaş