Barış Kupası Başlıyor...

Konu, 'Dünyadan Spor Haberleri' kısmında tebessum tarafından paylaşıldı.

1. tebessum

tebessum Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Barış Kupası için İspanya'da bulunan Futbol Takımımız, ilk maçını bugün (25 Temmuz) Fransız temsilcisi Olympique Lyon ile yapacak.
    Siyah Beyazlılarımız, Avrupa’nın önemli kulüplerinin yer aldığı Barış Kupası'nda daha önce 2003 senesinde mücadele etmişti. Dünya barışını desteklemek amacıyla organize edilen turnuvada Takımımız, D grubunda Porto ve O.Lyon ile yarı finale yükselmek için mücadele edecek.
    Ekibimiz, ilk maçında 25 Temmuz Cumartesi günü TSİ 21.30’da Olympique Lyon ile Huelva kentinin Colombino Stadı’nda karşılaşacak.
    Siyah Beyazlılarımız, ikinci maçını ise Porto ile 29 Temmuz Çarşamba günü yapacak. Sevilla kentinin Sanchez Pizjuan Stadı’ndaki mücadele TSİ 23.30’da başlayacak.
    Karşılaşmalar D-Smart platformunda yer alan Futbol Smart kanalından canlı olarak yayınlanacak.
    3’er takımlı 4 grupta oynanacak karşılaşmalardan sonra gruplarında ilk sırayı alan 4 takım yarı finale yükselecek. Yarı finalin ardından da final maçı oynanacak.
    Turnuvaya katılan diğer takımlar ve gruplar ise şöyle:
    A Grubu: Sevilla, Juventus, Seongnam
    B Grubu: Real Madrid, Liga de Quito, Al-Ittihat
    C Grubu: Malaga, Aston Villa, Celtic

Beşiktaşıma Başarılar Diliyorum D-smart ı kınıyorum Ve Barış Kupası web sitesinde bjk ile yapılan yanlışlıklarıda kınıyorum ayrıca

2. tebessum

tebessum Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    İlgilenenlere hemen söyleyelim maçın yayınlanacağı kanallar

Sayfayı Paylaş