Aziz Yıldırım: ‘Yoksa beni mi istemiyorlar’

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Fenerbahçe Başkanı’nın, FB TV’de yönetici arkadaşlarına dert yanarak, “Bunların niyeti ne? Şu taraftara yazık. Bu takımı yenmek için başlarında teknik direktör mü olması gerek?” dediği öğrenildi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, PAOK maçından sonra futbolcularını hedef alan sert ifadeler kullandığı ve “Bunların niyeti ne? Yoksa beni mi istemiyorlar?” şeklinde tepki gösterdiği öğrenildi.
    Yunan temsilcisi ile berabere kalarak Avrupa’ya veda eden futbolculara oldukça sinirlendiği bildirilen Yıldırım’ın, FB TV’de karşılaşmanın tekrar görüntülerini izlerken, “Şu taraftara yazık. Bu takımı yenmek için takımın başında teknik direktör mü olması gerekiyor? Ne istedilerse yapıyorum. Artık kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım” dediği bildirildi.
    PAOK’un attığı beraberlik golünde Lugano-Bilica ikilisini sorumlu gören Yıldırım’ın “Yoksa beni mi istemiyorlar?” serzenişinin altında, alınan başarısız sonuçlardan çok, Teknik Direktör Aykut Kocaman tercihi ve transfer politikalarının eleştirilmesinin yattığı ileri sürüldü.
    Maçın bitiminden sonra taraftarın kendisine sözlü sataşmasına da öfkelenen Yıldırım’ın, önce Şampiyonlar Ligi ardından Avrupa Ligi’nden elenmenin faturasının yönetime çıkarılmasından rahatsız olduğu kaydedildi.

Küfürbazlara savaş
    Başkan Yıldırım kendisine, futbolcular ile teknik direktörüne küfürlü mesajlar yazanların da peşine düştü. Twitter, sosyal paylaşım siteleri ve medya internet sitelerinde hakaret içeren mesajlar yazanların IP numaralarından tespit edilip haklarında işlem yapılması için talimat verdi. Yıldırım’ın sanal yoldan yapılan saldırılara duyarsız kalmayacağı, teknik takip için emniyetten yardım isteneceği kaydedildi.

2. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    nolacak bu FB ile GS nin hali

3. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    al bırını vur otekıne

Sayfayı Paylaş