Aziz Yıldırım Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında Aziz Yıldırım yeniden başkan seçildi. Seçimli genel kurulda 5271 oyun 5269'unu alan Aziz Yıldırım yeniden başkanlğa seçildi. Oy sonuçlarının açıklanmasının ardından Aziz Yıldırım'ın mesajıını Alaeddin (Ali) Yıldırım okudu. Aziz Yıldırım'ın işte teşekkür konuşması: "Bir oy farkla adım attığım bu yolda yeniden desteğini almamdan dolayı ve yeniden Fenerbahçe başkanı olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. Teşekkür konuşmamı 3 yıl olduğu gibi sizlere dokunarak gözlerinizin içerisined bakarak yapmayı çok isterdim. F.Bahçe için bugüne kadar emek veren, dimdik duran yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yönetimde olmayan arkadaşlarımızın canla başla çalışacaklarına inanıyorum. Yeni arkadaşlarımıza da hoşgeldin diyorum. Yeniden bir arada olmayı arzu ediyorum" YENİ REKOR Kongrede 5271 oy kullanılırken, Fenerbahçe'de yeni bir rekor kırıldı. Daha önce bir kongrede 5053 olan oy kullanma sayısı bu kongrede 5271 olarak gerçekleşti. Bu arada Fenerbahçe yönetim kurulu da geçerli 5271 oyun 5258'ini aldı. Kurullar için de 5271 oy kullanıldı ve geçerli oy sayısı 5244 oldu. Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu ASİL ÜYELER Abdullah Kiğilı Mithat Yenigün Nihat Özbağı Alaeddin Yıldırım İlhan Ekşioğlu Ömer Temelli Talat Yılmaz* Ender Alkaya* Tahir Perek * İsfendiyar Zülfikari* Semih Özsoy Tolga Deniz Aytöre* Şekip Mosturoğlu Hüseyin Topbaş *Yeni yönetimde ilk kez yer alan üyeler YEDEK ÜYELER Yasemin Merçil Ünal UZun Hakan Dinçay Mustafa Serdar Erkan* Turhan Şahin Ahmet Ketenci Yalçın Haker * **Yeni yönetimde ilk kez yer alan üyeler Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim kurulu listesinde yer almayanlar Nihat Özdemir Ali Koç Vedat Olcay Murat Özaydınlı Cihan Kamer Serhat Çeçen
pkei nasıl olacak halen içeride kendisi bu ne saçmalık mayıs sonunda i duruşmada bakalım ne olacak ? çıkar mı ? içerid ecealı olan başkan ve rakip aday çıkmıyor seçimde kötü bir durum ali koçun ayrılmaıskötü oldu