Yıldırım, ağzındaki baklayı Trabzon’da çıkardı Kocaman’ın “Transfere gerek yok. Bilica’ya güveniyorum” demesine karşın, Yıldırım “Arkadaşlar 5-6 gündür uğraşıyor. Mutlaka iyi bir stoper alacağız” dedi F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, baklayı ağzından Trabzon’da çıkardı. Yabancı stoper ve ön libero transferleriyle ilgili medyada çıkan haberleri yalanlatan Yıldırım, Trabzonspor maçı öncesi yemekte birlikte olduğu Trabzonlu yöneticilere ise bir stoper arayışı içinde olduğunu söyledi. EDİNİLEN bilgilere göre, yemekte her iki takımın transferleri ve Avrupa’daki durumu üzerine genel bir sohbet yapıldı. Sarı-lacivertli kulüp adına Aziz Yıldırım, Cihan Kamer ve Serkan Acar’ın yer aldığı davette Yıldırım transferlerle ilgili olarak “Biz henüz transferi tamamlamadık. Bir stoper arıyorum” dedi. Yıldırım’ın bu sözü üzerine Trabzonlu bir yönetici “Sayın başkan 8 gün süre kaldı transferin bitmesine. İyi bir stoper bulmak bir hayli zor alacaktır” diye konuştu. BU sözler üzerine F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan çok şaşırtıcı bir yanıt geldi. Yıldırım, “Yabancı kontenjanımız uygun. Çocuklar İstanbul’da 5-6 gündür bu işle uğraşıyor. Birkaç aday var. En uygununu almaya çalışacağız” şeklinde konuştu. KONUYLA ilgili VATAN’a bilgi veren bir Trabzonspor yöneticisi, “Aziz Bey’i bu stoper transferi konusunda bir hayli iddialı gördüm. ‘Arayışımız bir süredir sürüyor’ dedi. Anlaşılan o ki F.Bahçe PAOK’u elerse Deivid’in yerine bir savunma oyuncusu alacak” dedi. İlk aday Demichelis AZİZ Yıldırım stoper alacaklarını açıklarken gündemdeki ilk isim ise B.Münih’le köprüleri atan Demichelis. Arjantinli yıldız Wolfsburg maçı öncesinde hocası Van Gaal ile tartışıp karşılaşmayı evinde izlerken Bild’e “Gerçek şu ki, bir dönem sona eriyor ve yolların ayrı gitmesi iki taraf için de iyi olur” dedi. 2 yıllık sözleşmesine rağmen bu krizin ardından Münih’te kalması zor görünen Demichelis için F.Bahçe temaslara başlaması bekleniyor.
Dünya kupasında izledik. Çok sert bir savunmacı değil. Demichelis doğru tercih olmayabilir. Rakibi ısıran bir stoper değil. Paralar yine boşa gidecek gibi.