Aykut'un Otorite Savasi

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Fenerbahçe'de futbolcuya dayalı bir düzenin hakim olduğunu düşündüğü ve "Ben bu düzeni yıkmak için uğraşıyorum. Arı kovanına çomak soktum. Ya bu işi bitireceğim, ya da beni gönderecekler" dediği öğrenildi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, PAOK hezimetinden sonra ailece gittiği bir mekânda takımla ilgili duygularını dile getirdiği ve "Fenerbahçe'de futbolcuya dayalı bir düzen var. Ben bu düzeni yıkmak, teknik direktöre dayalı bir düzen kurmak, kısacası işin doğrusu için uğraşıyorum. Yani arı kovanına çomak soktum. Ya bu işi bitireceğim, ya da beni gönderecekler” dediği öğrenildi.
    Sezona kötü başlayıp, Avrupa’dan elenince çok eleştiri alan genç teknik adamın, iki kızı ve eşinin de bulunduğu bir ortamda Fenerbahçe’de PAOK maçından sonra görevde kalmasını başarı olarak nitelendirip, "Başkan beni göndermek isteseydi, bu aldığımız sonuçlardan sonra şimdiye kadar çoktan gönderirdi. Ama görevimin başındayım. Bu değişimi sağlamak için kendimi feda ediyorum. Ya yapacağım, ya da yok olacağım" ifadelerini kullandığı belirlendi.

Futbolcuları eleştirdi
    Başarısız sonuçlardan sonra sabahlara kadar uyuyamadığını ve çok üzüldüğünü dile getiren Kocaman, Fenerbahçe’de futbolcuların kurduğu düzenin teknik adamların işini zorlaştırdığını söyleyip, sezon başından bu yana uğraştığı bazı futbolcuların tavırlarını eleştirdi.
    İsim vermese de Alex başta olmak üzere bazı imtiyazlı oyuncuların Fenerbahçe'yi yönetmeye çalıştığını ve takımın başarısı için bu devrimi yapmak zorunda olduğunu söyleyen Kocaman, "Yok olmak pahasına elimi taşın altına koydum. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Sayfayı Paylaş