Avea’dan hediyeniz var!

Konu, 'Teknolojik haberler' kısmında LORD_KING tarafından paylaşıldı.

1. LORD_KING

LORD_KING Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Avealı olma yıldönümlerinde, ücretsiz konuşma, SMS ve mobil internet hediye ediyor.

Kampanya kapsamında
    Avea, 1 gün boyunca geçerli olacak şekilde 4 yıla kadar Avealı olan tüm müşterilerinden kamu faturalı müşterilerine, 100 şebeke içi dakika ile 100 adet her yöne SMS, bireysel faturalı müşterilerine şebeke içi sınırsız konuşma ve her yöne 100 SMS, faturasız hat sahibi müşterilerine şebeke içi sınırsız konuşma ve 5 MB data hediye ediyor.

Avea, en az 5 yıldır Avealı olan müşterilerinden kamu ve bireysel faturalı müşterilerine, 1 gün boyunca şebeke içi sınırsız konuşma ve her yöne 100 SMS, ön ödemeli hat kullanan müşterilerine ise şebeke içi sınırsız konuşma, her yöne 100 SMS ve 100 MB internet kullanımı hediye ediyor.
    Müşteri memnuniyetini
    sağlama konusunda önemli yeniliklere imza attıklarını belirten Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Avea olarak müşteri değerini ve bağlılığını artıracak yeni uygulamaları hayata geçirme ilkesi ile çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize Avealı olma günlerinde, Avea müşterisi olma süresine bağlı olarak görüşme süresi, SMS gönderim hakkı ve mobil internet kullanımı hediye ediyoruz. Ayrıca müşterilerimizin doğum günlerinde de kendilerine özel sürprizler yaparak GSM içerikli hediyeler sunuyoruz” dedi.

2. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Bravo Avea'ya. 9 sene Turkcell kullandim sadece 1 kez yas gunumde Turkcell ici bedava gorusme verdi. Baska da yok. iyi ki avea'ya gecmisim

3. bluviaggiatore

bluviaggiatore Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Turkcell ı yıllarca kullandım hıcbırsey olmadı hedıye falan yok . Hep bana hep bana turkcell

Sayfayı Paylaş