A Milli Takım'ın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Romanya'ya mağlup olmasının ardından Abdullah Avcı'nın istifa edeceği iddiaları gündeme bomba gibi düştü 2014 Dünya Kupası elemelerine Hollanda yenilgisiyle başlayan ve ardından evinde Romanya'ya da kaybederek büyük yara alan A Milli Takım'da Macaristan maçı öncesi moraller sıfıra inerken şok bir iddia geldi Mehmet Ali Aydınlar federasyonu tarafından göreve getirilen ancak Aydınlar federasyonu ile çalışma imkanı bulamayan Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Macaristan maçı sonrası sonuç ne olursa olsun görevinden istifa edeceği iddia edildi. Aydınlar döneminde göreve gelen ve futbol kamuoyunun büyük desteğini alan ancak Selçuk İnan kararıyla hedef tahtası haline gelen Avcı'nın bu kararını Macaristan maçı öncesi Yıldırım Demirören'e bildireceği öğrenildi.
Etsin bi zahmet, Bu takımda selçuk, Nuri her turlu oynar... Dün nuri oyuna girdi 2 poziyon yarattı resmen. 1 ardaya orta sahadan 40m pas attı. 2 son dakika kafa topu dışarı çıkan. Adam daha ne yapsın. Dortmund, Real Madrid , Liverpoolda bu adam oynuyor. Adama bi şans verir insan .....
İstifa etmesinden yanayım ben de. Yeni bir kan lazım milli takıma ayrıca yeni ve genç yetenekler de gerekli. hiç olmazsa gelecek finallare şansımız olsun.
hamti gibi birini oynatmakla hata yanlış yaparsa isitifa da eder ve g.s. emre çolak hareketli genç hızlı ilk 11 de başlamazssa olacağı bu dedik ki avcı u tür hatalar yaopmaz ama her gelem takımın başına aynı hataları yapıyor yok mu anadolıu takımlarında hi oyuncu ben analamıyorum ya