Audiophiler Music Organizer 1.6.3

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Audiophiler Music Organizer 1.6.3
    Boyut : 5.56 Mb
    Kullanım izni : 30 gün
    Dil : Ingilizce
    Platform : Windows 98/Me/2000/XP

TANITIM
    Audiophiler, bir müzik koleksiyonu yönetim, kataloglama uygulamaidir. Programla çesitli orfull biçimlerinden basit bir sekilde müzik kataloglamasi, düzenlemesi yapabilirsinsinsin.

Audiophiler, CD, LP, kaset, DVD, mini disk, başka medya biçimlerinden veri alabilen, buradaki sekilde koleksiyon olusturabilmeyi saglayan bir uygulamadir. Program müzik koleksiyonunuzu olusturmak için kapsamli bilgi girisine imkan tanir. Sarkici, albüm adi, medya biçimi, toplam zaman, yaratim yili, katalog numarasi, bölge, tür, derece, dil, fiyat, notlar, sarki sözü, yaratici gibi.

Program müzik koleksiyonunuzu hizli, basit bir sekilde yükleyebilirsinsin. CD-ROM sürücünüze bir CD koymaniz yeterli olacaktir. Ayrica Netten Gracenote CD veritabani servisinden albüm bilgileri indirebilme özelligine sahiptir.

Program full özellestirilebilirsinsin liste yapisina sahiptir. Bu sayede önceden tanimli türler yaninda baska alanlar ekleyebilirsinsin, silebilirsinsin, düzenleme yapabilirsinsinsin.

Özellikleri
    Kullanimi basit arayüz
    Gelismis siralama, gruplama, süzme
    Internetten çevrimiçi CD veritabani servislerinden bilgi alabilirsinsin.
    Çesitli medya biçimlerinden bilgi alabilme imkani.

Ürünün fiyati: 29.95 USD

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş