Asoza Muhtar Otomasyon 5.7.3.20 Boyut : 2.51 Mb Kullanım izni : 50 Hane Kaydi Dil : Türkçe Platform : Windows 95/98/Me/NT/2000/XP TANITIM Asoza uygulamain yapimi Asoza muhtarlik otomasyonu ile kullanicilar Türkiyenin en gelismis Muhtarlik otomasyonu ile tanismis olacaklar. Gelismis kullanılabilirsinsin türleri ile benzerlerinden farkli olmasi kullaniciya büyük avantajlar saglamakta. Özellikleri: Muhtarlik nüfusunu en genis yelpazeden inceleme Muhtar Otomasyonunda hayal gücünüzle sinirli is, islem kapasitesi Muhtar Programinda dost arayüzle en basit kullanılabilirsinsin, ögrenme Muhtar Programinin çoklu Muhtarlik destegi ile birden fazla muhtarligin ayni PCda kendi ASOZA Muhtar Otomasyonu Programini kullanabilme yetenegi (41 Muhtarlik için bir Muhtarlar Derneginde örnegi çalismaktadir) Bilgi girislerinde kullanicinin yazma yükünü azaltan destek sistemi Programlama dillerinin tartismasiz lideri C++ ile yazilmistir Kisisel kullanılabilirsinsinlar için yükseltilmis en etkin veritabani dBASE kullanilmistir Essiz grafik tasarim Kullanici hatalarini blokeleyici etkin koruma Çabuk ögrenebilirsinsinlik, basit kullanılabilirsinsin Hizli erisim menüler, kisayollar Yillik sinirsiz destek, yardimi ile KULLANICI DOSTU önkosulu altinda tasarlanmistir. Windows 95 - 98 - ME - NT - 2000 - XP ile kullanabilme En genis yardim, egitim içerigi Programin her noktasindan yardim menüsüne erisim basitligi TÜRKIYEDE ILK DEFA Otomatik yas hesabi özelligi ile her an kayitli nüfusun yasini vermesi Program çalisirken klasik müzik ziyafeti Iki ayri sifre belirleyerek çifte sifre korumasi 1- Muhtarlik standart bilgileri korumasi 2- Kayitli nüfus bilgileri korumasi Tüm kriterlere göre yüzlerce sorgulama, siralama, belge alma genisligi Tüm sorgu belgelerinin basliginin istege bagli 1- Programca otomatik olarak belirlenip çikti alinmasi özelligi 2- Kullanici tarafindan belirlenerek çikti alinmasi özelligi Kayit formu baskisi ile basit kayit, arsiv olusturma GRAFIKLER-ISTATISTIKLER Egitim Gruplari Özür (bloke) gruplari Kan Gruplari Medeni Durum Gruplari Dini inanç Gruplari Cinsiyet Gruplari Ölüm Sebebi Gruplari STANDART BELGELER Standart belgelerde istege bagli Fotografli-Fotografsiz baski yapabilme Nüfus Cüzdani Örnegi Nüfus Cüzdani Kayip, Degistirme Belgesi Ikametgah Ilmuhaberi Fakirlik Ilmuhaberi Nakil Ilmuhaberi Aile Nakil Ilmuhaberi Saglik Belgesi Iyi Hal Kagidi Yokluk Belgesi Form 5 Belgesi ASOZA Muhtar Programina özel belgeler Kayitli Nüfus Listesi Seçmen Listesi Engel Gruburadaki Listeleri ( zihinsel, isitme, vs.) Tahsil Gruburadaki Listeleri ( ilk, orta, lise vs.) Dogum Yeri Gruburadaki Listeleri Uyruk Gruburadaki Listeleri Yas Gruburadaki Listeleri ( deneme: 6 yas gruburadaki okula baslayacak veletlar) Yas Araligi Gruburadaki Listeleri ( deneme: 0-5 yas arasi asi yapilacak veletlar) Cinsiyet, Medeni Hal, Kan Gruburadaki Listeleri Ölüm Sebebi Gruburadaki Listeler ( deneme: sehit olanlarin listesi) Ve daha nice nice sadece hayal gücünüzle sinirli çesitli çiktilar. Kurulum: Muhtarlik Programinda sifre ile korunan bölümlerin ilk sifreleri bostur. Dogrudan Tamam butonuna tiklayarak girebilirsinsinsin. Sonra istersen sifre degistirme menüsünden istediginiz sifreleri atayabilirsinsinsin. Not: Standart muhtarlik otomasyonunu 150 Ytl karsiliginda satin alabilirsinsinsin. Program bir kere satin alinir. Baskaca hiç bir ad altinda ücret talep edilmeyip; sinirsiz güncelleme, yardim saglanmaktadir. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !