aşkta yarın yoktur sevgili -hımmm anladım -ne anladın sevgili? -senin evleneceğin falan yok, ayak yapıyon -yolun açık olsun sevgili ************************************************** -aşkta yarın yoktur sevgili -ah canımm ben vazoyunu kafana atmak istememiştim -aşk bu dünyanın ölçüleriyle anlatılamaz sevgili -beyin hasar almış senin, ben başkasını bulayım ************************************************** -aşkta yarın yoktur sevgili -yow yow -sen beni dinlemiyorsun sevgili -o yeee -Allah belanı versin sevgili ************************************************** -aşkta yarın yoktur sevgili -kim sokuyor kafana bunları? ************************************************** -aşkta yarın yoktur sevgili -ben senin beni sevebilme ihtimalini seviyordum -iyice saçmaladık -haklısın -hadi sevişelim -olur ************************************************** -aşkta yarın yoktur sevgili -sen beni aldatacan belli -aldattım bile sevgili -kiminle laaaannnnnn -bugün tanıştım adını bilmiyorum -bizi iki ay beklettin ama -aşkta yarın çoktur sevgili -işine geldiği gibi dimi
elerine saqlıq ama bu güzeldi; aşkta yarın yoktur sevgili -yow yow -sen beni dinlemiyorsun sevgili -o yeee -Allah belanı versin sevgili
aŞk yarın yoqtur arkadaşLar diKKat EDin !!!! -aşkta yarın yoktur sevgili -ben senin beni sevebilme ihtimalini seviyordum -iyice saçmaladık -haklısın -hadi sevişelim -olur ßen buna kopTum :dens:
-aşkta yarın yoktur sevgili -kim sokuyor kafana bunları? ************************************************** bende katılıyorum buna