Ashampoo IP Spam Blocker 1.0 Boyut : 386 Kb Kullanım izni : 20 gün Dil : Ingilizce Platform : Windows NT/2000/XP TANITIM Ashampoo IP Spam Blocker son zamanlarda Net kullanicilarinin büyük bir kismi tarafindan sikayet edilen, yepyeni çesit bir izinsiz reklam izleleme sistemini blokelemek gayeiyla sunulmus bir uygulamadir. Windows isletim sisteminin dahili hizmetlerinden birisi kullanilarak gönderilen reklam amaçli iletiler kullanicilari rahatsiz etmektedir. Birdenbire ekranlarinda kendiliginden çikan reklam pencereleri gören, bir aga bagli olan kullanicilar buradaki sorunu mevcut Windows hizmetini gayei disindan kullanan ag yöneticileri yüzünden yasamaktadirlar. Ag yöneticileri yönettikleri ag üzerinde bulunan çoklu kullanicilara IP adresleri araciligiyla iletiler gönderebilmektedir. Bu hizmet etkin oldugu zamanlarda kullanicilar da IP Spam olarak nitelendirilen buradaki reklam amaçli pencerelerle karsilasabilmektedirler. Iste Ashampoo IP Spam Blocker uygulamai buradaki Windows hizmetini devre disi birakarak istenmeyen iletileri blokelemektedir. Oldukça küçük bir boyuta sahip olan uygulama tek bir pencereden olusmaktadir, kullanılabilirsinsini da çok basitdir. Yapmaniz gereken tek sey uygulamai indirdikten sonra uygulamayi baslatmak, menü üzerindeki Stop IP Spam butonuna basmaktir. Önemli Uyari: Bu uygulama yalnizca Windows® NT, 2000, XP isletim sistemleri üzerinde çalismaktadir. Yazilimi Windows® 95, 98 yada Me isletim sistemlerinde ilgili hizmeti kapatmak için kullanamazsin. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !