Artık Vakti Gelmedimi ?

Konu, 'Kart Paylaşımı (Card Sharing) Genel Sohbet Alanı' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

HAYDİ ARKADAŞLAR BİRLİK OLALIM

Arkadaşlar forumda zaman zaman buna benzer konular defalarca açıldı fakat müspet bir sonuç alamadan buharlaştı gitti..
    Artık Uyduturk üyeleri olarak biraraya gelip güzel değil süper bir server kurma zamanı gelmedimi?
    Bence çoktan geldide geçiyor bile.Son zamanlarda ücretli server satışları epey çoğaldı.Almak isteyen arkadaşlar güvenemiyor veya güvenipte alanlar kazıklanıyor.Bu işleri takip eden arkadaşlar bilirler sat*o*er diye bir forum var 100 mesaj yazanlara free server dağıtıyorum diyor fakat herseferinde mesaj 80 küsür olunca sudan sebeplerle basıyor BAN'ı.Tabiki aralarında torpilli olanlarda yok değil.Bu gibi havalı sitelerinde havasını alma zamanı geldi bence.

Şimdi forumdaki yönetici arkadaşlardan mümkünse bu konuyu sabitlemelerini rica ediyorum.Hatta bu konuya bir anket eklenebilir ve böylece bu organizasyonda yer almak isteyen arkadaşların adedi belirlenir.Yeterli çoğunluk sağlanırsa (ki...kesinlikle büyük ilgi görecek) yönetici arkadaşlar hemen işe koyulur ve bu iş kısa bir zamanda biter diye düşünüyorum.Bu aynı zamanda forumun canlanmasına katkı sağlayacaktır inancındayım.Hatta ve hatta mod arkadaşlar uygun görürse bu konuyu kendi sitemdede açarak benim üyelerim içindende abone toplayabiliriz.

Haydi arkadaşlar birlik olalım server avcılığı yapanlara fırsat vermeyelim ve server dağıtıyorum diye havalanan sitelerinde havasını alalım...tşk.ler

NOT: Şimdi bazılarının "madem siten var sen niçin yapmıyorsun?" dediklerini duyar gibi oluyorum.
    Açıklayayım; eğer şu server işinden anlamış olsam inanın şimdi bu konuyu açma yerine üye çekmek için server bilgilerini çoktan paylaşmağa başlamıştım.

2. BİLO33

BİLO33
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Doğrusu fena olmaz da ,nasıl derler 'büyüklerimiz bilir'...sanırım bu konuda olamayan birşey vardır,yoksa yaparlardı...Ben varım,yapabileceğim ne varsa yapmaya hazırım...Son söz yönetimin.Saygılar sevgiler.

3. aykut025

aykut025
    Yetkili
    Vip

Beğenilen Mesajlar:
    0
    sayın çapa düşüncelerinize katılıyorum fakat daha önce farklı forumlarda bu tür konular tartışmalar açıldı sonuç hep hüsran oldu neden birincisi forumlarda millet beleşe alışmış kimse taşın altına elini koymuyor koyanda dünyaları vermiş havasına giriyor yerli platform yasak oldugunu bildigi halde gelip ya arkada migi türk msmart neden açmıyor diyor diger sebep server verirsin cihazı kullanmayı bilmez cihazın ip alıp almadıgını anlamaz veya kablosu modemi sorunlu olur gelir buraya ulen para verdik serverdenmi attınız serverim çalışmıyor gibi yırtınır durur şimdi size soruyorum bu sorumlulukları üstlecekseniz ben varım

4. cihat çapa

cihat çapa Guest

Bak kardeşim;
    1: Başka forumlarda sonuç hüsran olduysa buradada hüsran yaşanır diye bir kural yok.Yeterki bizler kararlı adımlar atalım.İşi ehline verelim.
    2: Kimsenin elini taşın altına koymasına gerek yok.Zira bizler böyle birşey gerçekleştirirsek bu ticari amaçlı olmayacağından cüzi bir meblağ ödenir.Yani dünyaları verdim havasınada kimse giremez.Girersede ayıklarsın olur biter.
    3: Ustura kullanmayı bilmeyen berber dükkanı açmaya kalkarsa sorumluluk ona aittir.Bu işten anlamayanlarda bu sorumluluğu kabul etmiş olur.
    4: Bütün bu açıklamalarım kimsenin sorumluluk falan üstlenmeyeceğini zaten anlatıyor.Bunun içinde senin sorumluluğun sana ait benimkide bana.
    Birtek sorumluluk var bu işi üstelenecek arkadaşların server'in yönetimini aksatmadan yapmaktır.Zaten bu görevi kabullenecek arkadaşlarında en iyi şekilde yapacaklarına inancım sonsuzdur.

5. cihat çapa

cihat çapa Guest

Ne yazıkki konu yine güme gitti herhalde.Şaşılacak bir şey.Güzel bir server isteyen çok ama haydi birşeyler yapalım dendiği zaman kimsede çıt yok.Beleşçiliğin bu kadarınada pes doğrusu.Vereceğiniz 20-30 TL nin hesabını yapanlar.Siz beleş server'ları kullanmağa devam edin.Donmalar kırılmalar off olmalar.Hayırlı olsun...

6. MEST

MEST
    Yetkili
    Moderator

Beğenilen Mesajlar:
    131
    Gayret ve çabalarınız için Teşekkürler, Yönetici Arkadaşların önderliğinde Güvenebileceğimiz bir SERVER aboneliği gerçekten güzel olabilir ...
    Yönetici Arkadaşlardan bu konuda bir açıklama rica ediyoruz..

7. melih38

melih38 Kıdemli Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    hocam ben varım hadi birlik olalım arkadaşlar

8. metinoz

metinoz Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    cüzi fiyatlar ve süresi belli olan serverlar olmalı. destek alır kanaatindeyim

9. ackanat

ackanat Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Bu işe başlanılsa eminim pek çok katılan olur.

10. fuathoca

fuathoca Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    bende varım arkadaşlar.

11. adeniz

adeniz Yeni Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    seyirci desteği olabilirim.Selamlar.

12. sge2011

sge2011 Kıdemli Üye Üye