Teknik Direktör Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! antrenman öncesi oyuncularla toplantı yaptı. Liderlik için takımı tebrik eden Alman hoca, “Şampiyonluk için artık hiç kimseye muhtaç değiliz. Ortak çabayla yeniden liderliğe yükseldik ve bunu devam ettirmeliyiz. Son 3 haftada her şey bizim elimizde. Herkes Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! maçına en iyi şekilde motive olsun” ifadelerini kullandı. Sarı-lacivertli takım daha sonra antrenmana başlarken, Daum saha içinde kaptan Alex, Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ve Emre ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Gribal Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! ve ayağında ağrısı olan Güiza idmana çıkmadı. Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! maçının adamı seçilen, galibiyet golünün sahibi Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! takım arkadaşları tarafından alkışlandı. Sarı-lacivertli futbolcuların bu sırada, “Lider, lider, lider” tezahüratı yaptıkları duyuldu.
hakem + galatasaray. masallah cimbom da hep karisik zamanlarinda yardima yetisiyor. bir kendine faydasi yok.
Fener banko Sampiyon. Nedeni: Ankaragücü Baskaninin Babasi Fenerbahce Kongre Üyesi arti Teknik Direktörü eski Fenerbahce Kaptani. Eskisehiri hadi oynadigi futbolla yensin. Trabzon da TFF Kupasini alirsa, o mac da benim gözümde banko Fener olur. Trabzon yatar demiyorum ama bir iddasi olmadigi icin cok sert gecicegini de zannetmiyorum. Bursanin acisindan bakacak olursak: Kayseri Macini rahatlikla kazanir diye düsünüyorum cünki Kayserinin bir iddaasi yok. Son Macta Besiktasla oldugu icin, Besiktas iyi dirumda olsa bile kazanmak icin elinden geleni ortaya koyacaktir. Umarim Ben yanilirim ve Bursa Sampiyon olur, bir de Istanbul disi bir Takim Kaldirsin Kupayi. Temennim budur.