Yani Kendim Dreambox hd 800 Kullanıyorum Ve Yıllık Sv Veya 6 Aylık Sv Atma yı Öğrenmek İstiyorum Lütfen anlatın.
Selam Ustam Öncelikle İyi Akşamlar... Kullanmakta Olduğunuz Makine(Uydu Alıcısı,Dreambox) Cccam Server İle Çalışmaktadır.. Bunun İçin Cccam Satın Almanız Gerekmektedir... Forumumuzda Satan Arkadaşlar Mevcut...
Biliyorum Kardesim Ama Ben Ucretsize Atmak Istıyorum Benım Bıldıgım KEndıne Ucretsize Atabılen Arkadaslarım Var. Ama Anlatmıyorlar Bende Öğrenmek İstedim.
Selam Kardeşim Öncelikle Ücretsiz Server Bulacaksın Bulduktan Sonra Şu Adımları İzleyerek Cccam(ücretsiz aldığın serveri)ı Cihazına Yükleyeceksin CCcam.cfg Dosyasına Nasıl Ekleme Yapılır Karşı tarafa C: line verecekseniz F: kullanıcıadı şifre 2 0 0 {0:0:2} local.dyndns.org Tam olarak böyle yazılır. F: Vereceğiniz şifre girişi kullanıcıadı Bu bölümde vereceğiniz kişiye bir ad temin ediyorsunuz (herşey olabilir klvyedeki her tuş) şifre Bu bölümde vereceğiniz kişiye bir şifre temin ediyorsunuz (herşey olabilir klvyedeki her tuş) 2 0 0 Kişiye bir level temin ediyorsunuz (yani verdiğiniz C: line gidenden başka 2 kişiye daha gider) {0:0:2}Buda verdiğiniz kişye hop temin eder yani size gelen kartlardan 2 hop {0:0:3} yaparsanız 3 uzaklığa kadar akrtları verirsiniz local.dyndns.org Buraya yazacağınız dyn adresi verdiğiniz kişinin dyn adresidir bu şu işe yarar yaılmasada olur yani verdiğiniz dyn adresinden başkası sizin C: line nizi kullanamaz Not: Örnek F: ler F: mesut arkadaşımmesut F: mesut01 354991 F: mesut aer4523 2 0 0 F: meld02 321haer2 2 0 0 {0:0:2} F: ceaer01 cear02 2 0 0 {0:0:2} ******.dyndns.orgşekillerde görmüş olduğunuz gibi her şekilde olur Ve son olarak vermiş olduğunuz F: ile dyn adresini yazıyorsunuz . yazmış olduğumuz F: yi F: ceaer01 cear02 2 0 0 {0:0:2} ******.dyndns.org olarak sayarsak yapıcağımız işlem C: senindynadresin.dyndns.org 17500 ceaer01 cear02 2 0 0 {0:0:2} local.dyndns.org C: Vereceğiniz dyn adresinizi karşı taraf eklemesi için satırsenindynadresin.dyndns.org Dyn adresiniz 17500 Modemden açmış olduğunuz port (12000 12500 vs olabilir) ceaer01 cear02 2 0 0 {0:0:2} local.dyndns.org Kendi CCcam.cfg nize eklemiş olduğunuz F: satırı Karşı taraftan C: Line alacaksanız Size gelmiş olan C: Line adresini olduğu gibi CCcam.cfg dosyasının içinde C: satırına ekliyorsunuz ve işlem tamam Not: Örnek C: hasan.dyndns.org.dyndns.tv 12000 arkadaşım arkadaşı2 Bu C: Line adresini gönderdi arkadaşınız bu komple CCcam.cfg C: satırına yapıştırın tamamdır FlashFXP Programıyla CCcam.cfg dosyasına C: Line eklemek için FlashFXP programını açın var / etc / CCcam.cfg dosysını sağ tıklayıp edit deyiniz . ve isteğinize göre F: ve C: satırlarını ekleyip File Save deyiniz tamam deyip programdan çıkınız işleminiz tamamlanmış olur.