Arda'nin Kaptanlığı kaldı ve son kez uyarıldı

Konu, 'GALATASARAY' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Arda Turan’nın tüm uyarılara rağmen çorbacı açılışında boy göstermesi G.Saray yönetimini küplere bindirdi.

GALATASARAY kaptanı Arda Turan’ın yönetimden habersiz Etiler’de bir çorbacı açılışına gitmesi bardağı taşıran son damla oldu. Milli oyuncu, kendisine yaptığı uyarıları ve yasağa aldırış etmeden açılışta boy gösterince başta Başkan Adnan Polat olmak üzere tüm yönetimi kızdırdı.

Arda’nın özellikle ameliyatından sonra NTVSpor’da ağlayarak yaptığı röportajın ardından, “Kameralardan uzak dur.Seni korumak istiyoruz. Artık futbolunla gündemde olmalısın ve anılmalısın. Gecenin geç saatlerinde dışarıda sakın görülme” uyarısına kulak asmaması can sıktı.

Dikkatli ol!

Arda’nın sahalara dönmeden Etiler’deki çorbacı açılışında boy göstermesi sonrası kaptanlık bandının kendisinden alınacağı iddiaları Adnan Polat ve yönetim tarafından yalanlandı.Ancak, Polat’ın genç kaptanlarını son kez sert bir dille uyardığı ve özel hayatına çok dikkat etmesini istediği öğrenildi.

Aziz Yıldırım'dan açıklama!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 'ulan Arda' olayının perde arkasını anlattı

Aziz Yıldırım, amacının Arda Turan'a hakaret etmek olmadığını söyledi

'Böyle söz halk arasında devamlı kullanılır. Hakaret yok, incitici de değil. Benimle mahkemelik olanlar kin kustu.'
    Akşam Gazetesi'nden Alaattin Metin'in haberine göre; G.Saray kaptanı Arda Turan'a bir çorbacı açılışında 'Ulan Arda, sen de mi burdasın' diyen F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gece yaşanan olayın perde arkasını anlattı. Başkan Yıldırım, dünkü Bucaspor maçı öncesinde 'Ulan' sözü ve yapılan eleştirilerle ilgili şu açıklamada bulundu:
    'O lafı sevgi anlamında kullandım. Hakaret yok. İncitici de değil. Saatlerce program yapan ve bir saatini bu konuya ayıran tv programlarının bu kadar boş olduğunu hiç zannetmiyordum. Sırf benimle mahkemelik oldukları için kin kusanlar var. Böyle söz halk arasında devamlı kullanılır. Tüm samimiyetimle sevgi belirtisi olarak hitap ettim.'

2. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Ya bu cocugun üzerine çok gidiyolar ben olsam onun yerinde bi dakka durmam yurt dışına giderim kafam rahatlar

3. wetin

wetin Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    ardada bu tür durumlara malzeme olmasın kardesim biraz kendine dikkat ettsin

Sayfayı Paylaş