Arda için devler kapışıyor

Konu, 'GALATASARAY' kısmında nino tarafından paylaşıldı.

1. nino

nino Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    3
    Galatasaray Kaptanı Arda Turan için Arsenal ve Liverpool gibi dev kulüplerin Galatasaray'a teklif sunacakları iddia edildi.

Galatasaray Kaptanı Arda Turan hakkındaki transfer haberlerinin arkası kesilmiyor... İngiliz spor sitelerinin iddiasına göre Arsenal Arda için 13 milyon pound ödemeye hazır. Liverpool ise oyuncu+para teklifiyle Galatasaray'ın kapısını çalabilir.

İngiliz kaynaklı spor siteleri Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un açıklamalarına dayandırdıkları haberlerde genç futbolcunun Arsenal ve Liverpool'un gündeminde olduğunu iddia etti.
    Ahmet Bulut'un "Galatasaray yaz döneminde Arsenal'ın teklifini geri çevirmişti. Ancak önümüzdeki temmuz ayında transfer gerçekleşebilir" sözlerine yer veren siteler Arsene Wenger'in Arda konusundaki ısrarından vazgeçmediği görüşünde... Londra ekibinin aynı mevkide benzer oyunculara sahip olması ise Arda'nın İngiltere yolundaki en büyük engel olarak gösteriliyor.
    Haberlerde Fransız menajerin bu uğurda 13 milyon pound'u gözden çıkaracağı öne sürülürken Arda için Liverpool'un da devreye girebileceği belirtiliyor.

Buna göre Liverpool Arda için Andrea Dossena ve Andreı Voronın'i takasta kullanmayı planlıyor.

2. murat007

murat007 Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    beklenir ...arda güzel futbolcu

3. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    daha cok duyariz bu haberlerden. Dogru olmasini ummamiz halinde liverpool'un teklifi cazip geldi degerlendirelim :)

4. aymurat

aymurat Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    gülüyorum bu gibi haberlere tamam Arda iyi oyuncu ancak öyle büyük kulüplerde oynayacak seviyede deyil ben öyle düşünüyorum. ilk önce fizik kapasitesini bir geliştirsin hele
    Beşiktaş-Liverpol maçını hep seyrettik evet Beşiktaş yendi ama ikili mucadelelerde nasıl aciz kaldık bunu hep gördük Alman futbolcu fabian ın bile zaman zaman zorlandı
    onun için adamlar fizik kapasiteye daha fazla önem verdiklerini sanıyorum

Sayfayı Paylaş