anne ben aşık oldum -....odanı topla! ******** c: anne ben asik oldum. a: bu sefer hangi zibidiye? c: of anne yaa, valla soylemiycem bi daha! a: yok canim sen oyle begeniyorsun da, senin zevkin sonucta, ben ne diyeyim ki, di mi ama......... ******** - anne ben aşık olduumm!!.. - panik yapma gecer.. ******** - anne ben aşık oldum! - evlen, geçer. ******** - anne ben aşık oldum - torun istemem ona göre! - anne evlenip çoluk çocuğa karışıcam demedim ki - o yüzden diyorum ya torun istemiyorum diye - ... ******** - anne ben aşık oldum - bu seferkinin ne sorunu var? ******** - anne ben aşık oldum - sakın hayatında birisi olsun isteğiyle basit br ilgiyi kendi kendine aşka çeviriyor olmayasın? - hööö? - yaaa... ******** -anne ben aşık oldum -hayır olmadın! sen aşık olunca ben sana söylerim ******** -anne ben asık oldum -kımseye umıt verme demedım mı -anne asık olan benım -kımseden umıtlenme demedım mı ******** -anne ben aşık oldum!!! -bu sefer kim?? ******** -anne ben aşık oldum!! -dersler ne alemde?? ******** -anne ben aşık oldum -hayırdır param mı,çok derdin mi yok? -anne aşk diyorum ya aşk oglun aşık oldu? -kız başına gelenden haberdar mı? -sanırım hayır(gayet üzgün) -kim peki bu habersiz genç? -britney spears ****** - anne ben aşık oldum. - hı hani ? ******* -anne ben aşık oldum.. --asprin iç geçer..
ELLERİNE SAqLIq tşk:tup: c: anne ben asik oldum. a: bu sefer hangi zibidiye? c: of anne yaa, valla soylemiycem bi daha! a: yok canim sen oyle begeniyorsun da, senin zevkin sonucta, ben ne diyeyim ki, di mi ama.........