Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Android performans ölçme programı AnTuTu, 3. çeyrekte en yüksek puan alan 10 telefonu sıralayarak kullanıcılarıyla paylaştı. İşte AnTuTu sıralamasına göre en yüksek puan alan 10 telefon:
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 1 - MEIZU MX4
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 2 - SAMSUNG GALAXY NOTE 4
Artık internete hangisi daha hızlı giriyor menüleri hangisi daha çabuk açıyor bunlara dikkat ediyorum ram çok önemli şu anda piyasada en yüksek 3 gb ramli telefonlar var belki ileride daha yüksek ramli telefonlar gelecek ben kendi telefonumu bu ölçüde bir telefonla değiştirmeyi planlıyorum.
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 3 - SAMSUNG GALAXY ALPHA
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 5 - MOTO X
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 6 - HTC ONE M8
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 7 - OPPO FIND 7
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 8 - SONY Z3
Şu tarihten sonra akıllı telefon almayı düşünen arkadaşlara ve kendime tavsiyem şudur. Ulaştırma bakanımız 4G haberleşme sisteminin 2015 yılında ülkemizde faaliyete geçecek dedi. Bunun üzerine bence biraz daha bekleyip 4G li modellerin ülkemizde satışa çıkasını beklemeleyiz. Bugün akıllı telefon alacaklar 4G çıktığında yeiden telefon almak zorunda kalabilirler.
Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. ! 10 - XIAOMI MI4