Ancelotti: "Inter'i eleriz"

Konu, 'İngiltere Ligi' kısmında Gerrard-8- tarafından paylaşıldı.

1. Gerrard-8-

Gerrard-8- Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    İtalyan teknik adam, Inter'i eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde yollarına devam edeceklerine inanıyor.

Chelsea Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Şampiyonlar Ligi'nde eşleştikleri Inter'i eleyecek güce sahip olduklarını söyledi.

Daha önce bir açıklama yapan Inter Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Tabii ki de Chelsea'yi eleyeceğiz" demişti.

Bu açıklamalara şimdiye kadar sessiz kalan Ancelotti, La Repubblica'ya yaptığı açıklamalarda, "Bu bir Ancelotti-Mourinho kapışması olmayacak ama zor geçeceği kesin. Kazanmak için gerekli olan her özelliğe sahibiz. Fizik gücü yüksek, kaliteli bir takıma sahibim. Çeyrek finale çıkan takım biz olacağız" dedi.

İngiltere'ye alıştığını ve Chelsea'deki görevinden ayrılmayı düşünmediğini söyleyen İtalyan teknik adam, "Lippi'den sonra İtalya Milli Takımı'nın başına geçmeyi düşünmüyorum. Zaten Chelsea ile kontratım devam ediyor olucak. İstatistikleri inceledim. Her 24 senede bir Dünya Kupası'nı kazanıyoruz. Her 12 senede bir ise finale çıkıp kaybediyoruz. Bu yüzden 2030 senesine kadar bu göreve talip değilim ama 2030'da İtalya'yı çalıştırmak isterim" şeklinde konuştu.

Goal.com Türkiye

Sayfayı Paylaş