Anaokulu, Kres Yönetim Sistemi 1.1

Konu, 'Karışık Program Arşivi (Rss bot)' kısmında Rss Pc Bot tarafından paylaşıldı.

1. Rss Pc Bot

Rss Pc Bot Pc Bölümü Rss Botu Üye

Beğenilen Mesajlar:
    0
    Anaokulu, Kres Yönetim Sistemi 1.1
    Boyut : 1.85 Mb
    Kullanım izni : 10 gün
    Dil : Türkçe
    Platform : Windows (Tümü)

TANITIM
    Anaokullari, kresler için tasarlanan, kullanılabilirsinsini basit, islevsel bir uygulamadir. Anaokulu, kres, velet evleri, etüt merkezleri tarafindan kullanilabilirsinsin. Ögrenci ile ilgili tüm bilgiler (genel durumu, saglik durumu) kayit altinda tutulur. Her ögrenci için gelisim takip tablolari nabilirsinsin, ailelerine aylik çikti olarak sunulabilirsinsin. Ay içerisinde istenilen siklikta aktivasyonlar kaydedilir, egitmenin ögrenci hakkindaki düsünceleri belirtilir. Günlük yoklama tablolari nir, gelmeyenler isaretlenerek nedenleri belirtilir. Verilen hizmet, karsiligindaki bedel belirtilerek, aylik borç tablolari nir. Aylik borcunu ödeyenler, ödemeyenler ayri ayri listelenir. Geçmise dönük hizmet tutarlari, ödemeleri alinabilirsinsin. Ödeme makbuzu kesilebilirsinsin, üyepyenin hesap ekstresi alinabilirsinsin. Resimli, resimsiz sinif listeleri nir. Girilen bilgiler dogrultusunda grafiksel olarak çesitli analizler, raporlar nir. Ögrencilerin resimlerini ekleyebilirsinsin, sinif listelerini rken, tablolari olustururken resimli çiktilar alabilirsinsinsin. Okuldan ayrilan ögrenciler listelerden çikartilir; fakat verilerden silinmez, yepyeniden okula geri dönümlerde ögrenci bilgileri tekrar girilmeden gerekli listelerde eski ögrenciler gösterilecektir. Ayrica uygulama içerisinden aylik yemek listelerinizi de yabilirsinsin, çiktisini alabilirsinsinsin. Ögrenci ile ilgili tüm girisler, yapilacak islemler, ögrenci bilgi sitesi üzerinden test edileceginden isleriniz basitlasacak, uygulamai kullanmakta sorun yasamayacaksin.

Not : Programla ilgili görsellere

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

tiklayarak ulasabilirsinsin, daha detayli bilgiye sahip olabilirsinsinsin.

Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !

Sayfayı Paylaş