amViewer – internet üzerinden bilgisayarlara erişim için hepsi bir arada çözüm Internet bağlantısı ile herhangi bir bilgisayar veya sunucuya saniyeler içinde bağlanabilir, bağlandığınız bilgisayarı sanki karşısında oturuyormuşcasına kullanabilirsiniz. Dünya genelinde neden 15.000.000 dan fazla kullanıcının TeamViewer’e güvendiğine deneyerek kani olun. Hızlı- güvenli-( sempatik)(Değilmiş). Nod 32 En son güncellenmiş hali ile aradım No virus Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !
Yanlış anlaşılmasın. TeamWiever Programı ile kullanıcı izin vermedikten sonra bilgisayarına kimse erişemez. Anlayacağınız program yardım amaçlı olarak kullanılabilir.
Ben bu programı cok onceden beri kullanıyorum cok guzel bir program.girmek istediginiz bilgisayarda ve kullandımız bilgisayarda bu program kurulu olması gerekiyor.Daha sonra girmek istedigimiz bilgisayarın kurduktan sonra program otomatik olarak bir ID numarası ve şifre veriyor.Şifreyi kendimizde belirleyebiliyoruz kurarken programı. daha sonra girmek istedimiz masaustunu herseyi biz kontrol edebiiliyoruz.Yani kısacası msn gibi kullanıcı adı ve şifreyi girip baglanıyoruz.Yanlız iki bilgisayardada programın kesinlikle acık olması gerekir. Ben bu programı kuzenler bilgisayarı ikide bir bozuyodu onların eve gitmektense programı ac burdan yaparım diyordum daha rahat oluyo Biraz uzun oldu ama