Amerika bile benim farkımda!

Konu, 'Diğer Takımlar' kısmında karamanli77 tarafından paylaşıldı.

1. karamanli77

karamanli77 Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ''ABD'deki uzman bile benim yaptıklarımın farkında, fakat ne yazık ki burada futbolu yönetenler farkında değil'' dedi.

Vural, İzmir Gücü Spor Vakfı'nın Türk Ekonomi Bankası ve İzmir Ticaret Odası Eğitim ve Sağlık Vakfı sponsorluğunda düzenlediği ''Ayın başarılıları yarışması''nın jüri toplantısında yaptığı konuşmada, uzun yıllar Almanya'da yaşadığını, orada Alman vatandaşlarının her zaman önceliği aldığını, ancak Türkiye'de Türk insanına gereken önemin verilmediğini kaydetti.

Cristoph Daum idaresindeki Fenerbahçe'nin üst üste 7 maç galip gelemediğini ifade eden Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Sorarım size, o koltukta ben oturuyor olsaydım, öyle bir kredinin sahibi olabilir miydim? Geçenlerde ABD'den bir danışman, Türkiye'ye gelerek CEO'lara liderlik eğitimi verdi. Adam liderliği anlatırken Türkiye'den Atatürk ile beni örnek gösterdi. O benim babamın oğlu mu? Tanımam, etmem. Ama ABD'deki uzman bile benim yaptıklarımın farkında, fakat ne yazık ki burada futbolu yönetenler farkında değil. Fenerbahçe ile oynadığımız maçı yayınlanan İspanya'nın Canal Plus televizyonu yorumcuları bile benim için (Bu nasıl bir futbol dehasıdır) yorumu yapıyor, düşünün siz artık gerisini.''

''Ben Fenerbahçe, Galatasaray veya Beşiktaş'ı çalıştırayım rakip takım eğer orta sahayı geçerse şerefsizim'' diyen Vural, Bank Asya 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Bucaspor'u tebrik etti.

2. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Yılmaz Vural'ın en büyük hayali birgün Fenerbahçe'de teknik adam olmak. Umarım istediğine kavuşur

Sayfayı Paylaş