Ali Şen'den çarpıcı cemaat açıklaması

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında mescer tarafından paylaşıldı.

1. mescer

mescer Aktif Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2

Şike operasyonunun ardında cemaat olduğuna beni kimse inandıramaz.

Fenerbahçe Eski Başkanlarından Ali Şen, Ntvspor Radyo'da yayınlanan "Bülent Yüksel ile 13" programında şike süreci ve PFDK kararlarına dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın "bu şike davası değil, Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonudur" iddiasına katılmadığını belirten Şen, şu ifadeleri kullandı:

Bu davanın siyasi bir dava olduğuna asla ve asla katılmıyorum. Bir defa, kim ne diyecekse açık açık söylemesi lazım. Cemaat olarak Fethullah Gülen Hoca'ya atfen söyleniyor değil mi? Asla katılmam. Ben kulüp başkanıyken, Fethullah Gülen Hoca'nın vermiş olduğu iftar davetlerine katılmıştım. Kendisini dinlemişliğim vardır. Çok da güzel şeyler anlatmıştı. O kişilerin, cemaatin, neden Fenerbahçe Kulübü'nü ele geçirme çabaları olsun? Böyle bir şey olabilir mi? Beni buna asla ve asla kimse inandıramaz. Ali Şen'i herkes tanır. Bende ısmarlama laf olmaz. İnandığımı sölüyorum. Bunlar sadece boş laf. Bir şey biliyorlarsa da söylemesi lazım Aziz Başkan'ın. Bu insanları böyle bir şey ile suçlamanın da ne kadar yersiz olduğuna inanıyorum. Bilenler çıksın biz de öğrenmiş olalım.

2. beydemir

beydemir Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    4
    bence sayın Şen doğruları konuşuyor seçimle gelen bir başkanı var fenerin üyeler kimi isterse başkan o olur üyelerin çoğunluğu cemaatçi ise sayın yıldırım istesede o süreci durduramaz zaten.

3. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    cemaat mi bilmem ama bu işe siyaset karıştı çünkü 58. madde çıktığında teşebbüste bulunan ve yapanda küme düşecekti bunu değiştirp kurumlara değil şahıslara ceza verilsin diyen başbakan neden bu görüşü sundu ve istedği oldu ?

4. toycan

toycan Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    1
    eskiden cemat = din imandı şimdi cemat=sermaye para sen nelere kadirsin ama gercek acı aziz başkanla başbakan birbirine çok benziyor gelişmeler ilginç olaçak

Sayfayı Paylaş