Alex, İstifa Haberine Ne Dedi?

Konu, 'Dünyadan Futbol' kısmında cihat çapa tarafından paylaşıldı.

1. cihat çapa

cihat çapa Guest

Alex de Souza, Aykut Kocaman'ın istifa ettiği haberlerine ne dedi?
    Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'la problemler yaşadıktan sonra takımdan ayrılan Alex de Souza'dan, Aykut Kocaman'ın istifası için yorum geldi.
    Brezilyalı futbolcu Alex, Kardemir Karabükspor karşılaşmasının son dakikalarında Fenerbahçe tribünlerinin yaptığı 'I love you Alex' tezahüratlarına İngilizce 'Ben de sizi seviyorum' şeklinde cevap verdi.
    Twitter'daki takipçilerine yanıt veren Alex de Souza, Karabükspor maçıyla ilgili olarak da 'İzliyorum, çok kötü maç' ifadelerini kullandı.
    Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'la problemler yaşadıktan sonra takımdan ayrılan Alex de Souza'dan Kocaman'ın istifası için yorum geldi.
    Alex, Fenerbahçeli bir taraftarın Twitter'dan "Aykut Kocaman istifa etti. Mutlu musun?" şeklindeki sorusuna "Neden mutlu olayım?" diye cevap verdi.

2. şimşek59

şimşek59 Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    17
    alex in bu şekilde gönderilmesi büyük hataydı sezon başında güzel bir törenla yapılabilirdi sonrasında takım da bir çok şeyin havası kalmadı ve sonunda aykutta istifa etti birde aziz yıldırım ikna için yanına gidiyor azizi yıldırımında bırakması gerekir artık takım rezil gibi oynuytor ya tek forvet hiç pozisyona giremiyor zamanında aykut un getirdiği adamlar hasan aliserdar orhan hepsi rezalet sıradan bir de aziz yıldırım döneminden kalan rezillekler var semih selçuk gibi halen bunlardan bir şey bekleyip oynatan zihniyete yuh diyorum yönetim istifa

Sayfayı Paylaş