Habertürk'ün haberine göre; Galatasaray’ın A Milli Takım’da Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Hamza Hamzaoğlu’nu teknik direktör olarak takımın başına getirmesinden sonra en büyük soru; Terim’in bundan sonra kiminle çalışacağıydı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu görev için Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızı Alex de Souza ile temasta olduğu öğrenildi. FUTBOLU 8 ARALIK'TA BIRAKACAK Aslında TFF, Brezilyalı efsane ile birkaç ay öncesinden bağlantı kurmuştu. Ancak Hamzaoğlu’nun Sarı-Kırmızılı takımın başına geçmesi sonrası görüşmeler hız kazandı. Şu an Brezilya’nın Coritiba ekibinde forma giyen Alex, 8 Aralık’ta Coritiba ile çıkacağı ve futbolu bırakacağı son maçın ardından TFF yetkililerine yanıt vereceğini söyledi. İÇİMİZDEN BİRİ 8 sezon Fenerbahçe’nin formasını giyen ve 3 şampiyonluk yaşayan Alex de Souza, Türkiye’de taraflı-tarafsız her futbolseverin saygı duyduğu bir isim olarak öne çıkıyor. “Türkiye benim ikinci vatanım” diyen, her fırsatta ailesinin de Türkiye’yi çok özlediğini ifade eden Alex’in Milli Takım’dan gelen teklife olumlu yanıt vermesine kesin gözüyle bakılıyor. TAFFAREL ÖRNEĞİ Fatih Terim’in yardımcılığı için Alex’e teklif götürülmesi, akıllara Taffarel’i getirdi. G.Saray’ın kaleci antrenörü olan efsane eldiven, Brezilya Milli Takımı’nda da aynı görevi üstleniyor.
Alex de Souza "Fatih Terim'in Milli Takim'daki gorevinin destekcisiyim, calismalarindan en iyi verimi almasini diliyorum. Ama basinda cikan Milli Takim'da kendisinin yardimcisi olacagim yonundeki haberler gercek degil. Milli Takima sonsuz basarilar dilerim."
Alex de Souza "Fatih Terim'in Milli Takim'daki gorevinin destekcisiyim, calismalarindan en iyi verimi almasini diliyorum. Ama basinda cikan Milli Takim'da kendisinin yardimcisi olacagim yonundeki haberler gercek degil. Milli Takima sonsuz basarilar dilerim."