Alex: Bir maçtan çok ötesi!

Konu, 'FENERBAHÇE' kısmında himm tarafından paylaşıldı.

1. himm

himm Banlı Üye

Beğenilen Mesajlar:
    18
    Kaptan Alex, Brezilya basınına derbiyi değerlendirirken, “Bu gerçekten farklı oyun. Bu oyuna sıradan bir oyun muamelesi yapmak ikiyüzlülükolur. Bu maçı başkalarıyla mukayese edemezsiniz” ifadelerini kullandı

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Brezilya basınına derbi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
    Yıldız oyuncu, “Her zamanki gibi çok zor bir maç olacak. Takımların içinde bulunduğu durumun veya ligdeki sıralamasının bir önemi yok, çünkü bu bir derbi. Kökleri uzun zaman önceye dayanan, iki taraf için de çok önemli bir maç. Karşılaşmanın stadımızda muhteşem bir atmosfer altında oynanacağını düşünüyorum. Ancak Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşılaştığı bütün zamanlarda olduğu gibi yine tansiyonu yüksek bir maç olmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı.
    Hedeflerinin üç puan olduğunun altını çizen Alex, “Bütün hafta boyunca büyük bir beklenti havasının olduğu bir maç. İki köklü takım karşılaştığında, ortaya konan oyunun da ötesinde pek çok şey vardır. Orada bütün bir tarih ortaya çıkar, uzun bir geçmişe bakış, basının ve taraftarların tüm beklentisi vardır. Bu gerçekten farklı bir oyun. Bu oyuna sıradan bir oyun muamelesi yapmak ikiyüzlülük olurdu. Çünkü o herhangi bir oyun değil, başkalarıyla mukayese edilemez” diye konuştu.
    Bu arada Fenerbahçe kaptanı, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda dağıtılmak üzere, Galatasaray maçı için hazırlanan Maç Günlüğü’ne de açıklamalarda bulundu. Takımın iyi bir hava yakaladığını belirten Alex, şunları kaydetti:
    “Bu havayı devam ettirmek adına çok önemli bir derbi maçına çıkıyoruz. Herkesin bildiği gibi derbilerin sonucunu önceden kestirmek zordur. Ancak seyircimizin önünde oynadığımız Galatasaray maçlarında çok uzun zamandır üstünüz. Saha içinde çok az hatayla oynayıp, sonuca etki eden ufak detayları da lehimize çevirmeyi başarırsak, bu derbiyi galibiyetle kapatırız. Bunu başaracak güçteyiz.”

Son karar Alex
    Sarı-lacivertli ekip Galatasaray maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, 5’e 1 top kapma çalışmasıyla devam etti. Kondisyon çalışmasının ardından antrenman çift kale maçla tamamlandı. Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın taktik idmanında düzelen Alex’e şans verdiği, Semih’i yedeğe çektiği bildirildi.

2. imsel

imsel Süper Üye Üye

Beğenilen Mesajlar:
    2
    Ben gsliyim.aslında fenerin uğraşmasına gerek yok.sene başında 6 puan yazmak lazım.ben artık gsnin feneri yenmesini hayal görüyorum.

Sayfayı Paylaş