AKYAZ Süt-Yem Müstahsil Programi 2.5 Boyut : 8.03 Mb Kullanım izni : 21 gün Dil : Türkçe Platform : Windows (Tümü) TANITIM Üreticiden: Süt, yem ticareti yapan firmalar için yükseltilmis kullanılabilirsinsini basit bir uygulamadir. Alinan, satilan süt, yem gibi ürünlerin takibini yapar. Süt firmalarinin muhasebecileri, süt kooperatifleri için basitliklar saglar. Özellikle köylerden süt toplayan firmalar için oldukça kullanisli bir uygulamadir. Programin Özellikleri: - YTL uyumlu - Sigorta (Bagkur, SSK), stopaj, mera fonu kesintisi yapabilme - Pratik islemler penceresi yardimiyla hizli veri girisi - Istenilen tarih araliginda yapilan alis islemleri için müstahsil makbuzu düzenleyebilme - Maliye için stopaj listesi olusturma - Iki tarih araliginda alinan raporlarin Word, Excele aktarilabilmesi - Müstahsillerden alinan süt karsiliginda verilen ürünlerin takibi - Tarihe göre toplam borç/alacak takibi, raporlanmasi - Detayli stok islemleri, islem türü olarak gruplandirilmasi - Yapilan alis, satis islemlerinin müsteri ismiyle birlikte her bir ürün için stoga kaydedilmesi - Bilgileri diske, CD/DVDye yedekleme - Müstahsilleri mevkilerine, yaptiklari ise göre gruplandirma - Alis/satis/tahsilat/ödeme islemleri, raporlama - Müstahsiller için ürün, cari tip, mevki, sigorta kesintisi tanimlama - Tek bir ekranda kisinin tüm hareketlerini görebilme - Her cari islem sonucunda degisen müsteri bakiyesinin detayli bir sekilde listelenmesi - Cari islemlerin islem türü olarak gruplandirilmasi - Kullanici olusturma - Istenilen tarih araliginda tüm cari hareketleri yada istenilen cari hareketleri izleme, raporlama - Kolay kurulum, pratik çalisma - Programin kullanılabilirsinsinini adim adim anlatan detayli yardim, kullanılabilirsinsin dosyasi Program kurulduktan sonra: Kullanici Adi: a Sifre: 1 Gizlenmiş İçerikGörmek İçin Foruma Giriş Yapınız. !