Patlama yapan Nihat, FANATİK'e konuştu: Manisa maçından sonra bir başlık atmıştınız ya, 'Nihat topu kaleye at' diye... O çok dokundu bana. Ne söylesem boştu, bana tek yol kaldı, futbol... “Beşiktaş’ın çocuğu Nihat Kahveci” tezahüratlarıyla tekrar yuvaya döndü, ancak eski kimliğinden çok uzaktaydı. “Yuvam” dediği İnönü Stadı’nda ıslıklara bile maruz kaldı, ama yılmadı. Kaçırdığı her gol onu kamçıladı, daha iyi olmak için çalıştı. Kampta canını dişine takan Nihat Kahveci, Vitesse maçında patlama yaptı. ‘Manşetler değişecek’ Maç sonunda ise soluğu arkadaşımız Orhan Yıldırım’ın yanında aldı, FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Gazetemize de kibarca sitem eden Nihat, şunları söyledi: O başlık gerçekten çok ağırdı (Nihat topu kaleye at). Acımasız oldu ve ben buna takılıp kaldım. Dokundu açıkçası. O zaman ne söylesem boş olurdu. Tek yol vardı bana kalan, futbol. Kampa bu hırsla başladım... Üzerimizde her zaman baskı var. Kazansak da olacak, kaybetsek de. Çünkü biz büyük takımız. Vitesse maçı ölçü değil, adı üzerinde hazırlık maçı. Ben geçmiş ile yaşamak istemiyorum, önüme bakıyorum. Hocam bana hep güvendi, sahip çıktı. Taraftar ne istediğini çok iyi biliyor. Bunu zaman zaman ileriye taşısa da, eminim ki bizleri seviyorlar. Başarı bekliyorlar. Şu an iyi durumdayım, iyi çalışıyorum. Kampı iple çekiyordum. Takıma gelince... Nihat ya da bir başka oyuncuya bağlı değiliz. Ekip olarak üst seviyeye çıkmalıyız. Bunu yaparsak sorun kalmaz. Ligin ikinci yarısında her şey çok güzel olacak, manşetler de olumlu yönde değişecek. Bunun için çalışıyoruz... Mini Yorum Nihat’ı dinlerken Nihat’ı önce futbola yeniden dönüş trendine girdiği için kutluyoruz. Ama asıl önemli olan, maçın ardından atılan bir başlığın verdiklerini bizlerle paylaşması... Evet Nihat ilk yarı yoktu. Güçsüz, silik, golden uzaktı. Yuhalanıp ıslıklandı. Bütün bunları hep içine attı. Dışa vurmadı. Bir tek başlığa takılı kaldı. Onu da söyleyip, rahatladı. Hep birlikte aynaya bakmalıyız. Futbolcular sahada hata yapıyor. Bizler de dışarıda. Bütünün parçası olarak dişliler kırılıyor bazen. Ancak o günkü şartlarda Nihat için atılabilecek en güzel başlıktı. Tamamen mecazi anlam içeren, çok ince zeka ürünü ironik yaklaşım. 20 yıla yaklaşan meslek yaşantımızda bir ilki yaşattı Nihat. Başlığa kızıp, üzülen bir yıldız. Fakat bunlara inat, geldiği bugünkü büyük çıkış. İşi gücü Beşiktaş olan bizler ve oyuncular için ortaya çıkan gerçek, ayrılmaz ikili. Ters gelen bir durum zamanla, zamanı geldiğinde pırlantaya dönüşebiliyor. Nihat Antalya’da parıldıyor. Bizler de yeni başlıklara doğru yelken açıyoruz! Sadece Nihat değil; Tabata, Nobre ve Yusuf başta olmak üzere her oyuncu için... Orhan Yıldırım
bence Nihatın futbolda 2 yılı kalmış.2 yıldan sonra futbolu bırakmalı.haber için teşekkürler :wink14: